Els tres primers punts de la temporada (4-0)

Hoquei patins

02.10.2010 19:44

El vigent campió de l’OK Lliga ha inaugurat la temporada amb el primer triomf. Els blaugranes han superat el Noia en un matx en què els gols s’han resistit, sobretot al primer temps. En el moment en què s’ha marcat el primer, tot ha anat rodat.

Debut de la temporada oficial en l’OK Lliga, el títol de la regularitat i pel qual es preparen durant nou mesos tots els equips. El Barça Sorli Discau, vigent campió de la competició, ha ofert el primer triomf a l’afició. El Palau ha patit la falta d’encert dels blaugranes de la primera part i ha gaudit amb els gols en el moment en què s’ha obert la llauna.

El partit ha començat sense el lliurament del títol de l’OK Lliga 2009/10. I és que els responsables federatius són a Alcobendas al Mundial d’hoquei patins femení.

I la pilota no vol entrar

2010-10-02_FCB_SORLI_DISCAU_-_NOIA_FREIXENET_008.jpgEl Noia ha viscut el primer quart d’hora de partit arraconat en la seva porteria. I el Barça ha intentat durant aquest temps marcar, però no hi ha hagut manera. Les accions, contínues, dels blaugranes han estat reconegudes en forma d’aplaudiments, però l’expressió d’alegria no ha estat completa.

Ni tan sol de penal. Panadero ha disposat d’un llançament, que ha provat de fer amb un moviment pausat i encarant la porteria. Però ni així. Ni tampoc els locals han aprofitat el ‘power play’ de dos minuts per la blava a Francesc Bargalló en la jugada del penal.

Torra s’estrena de blaugrana

Ha estat a la recta final de la primera part, i després de dos temps morts, quan l’atac blaugrana ha obtingut la recompensa en forma de gol. El setge a la porteria dels de Sant Sadurní s’ha saldat amb una deixada molt maca de Marc Torra. El nou davanter del Barça inaugura el seu compte particular amb el Barça Sorli Discau a l’OK Lliga.

2010-10-02_FCB_SORLI_DISCAU_-_NOIA_FREIXENET_010.jpgJa al segon temps, el poder ofensiu barcelonista ha sorgit. Ja tocava. Sergi Panadero ha trenat dos contraatacs de manera consecutiva i,  en el segon, ha aconseguit el 2-0.

Això ha estat el que necessitava el Barça Sorli Discau. Desfer el tap que s’havia creat a la porteria contrària. Cinc minuts més tard, el capità, Borregán, ha fet pujar el tercer també en una transició cap a la porteria del Noia.

El desgast físic del Noia ha estat evident en el tram final del partit i els de Pujalte han continuat empenyent. Així un teva-meva entre David Páez i Marc Torra ha suposat el quart blaugrana.

El Barça no s’ha encongit i ha continuat buscant el gol. Carlitos López ho ha provat exhaurint els darrers segons, però el marcador s’ha tancat amb un 4-0.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 4
NOIA FREIXENET, 0

FC Barcelona Sorli Discau (1+3):
Egurrola, Páez, Panadero (1), Adroher, Borregán (1) –cinc inicial– Torra (2), López, Reinaldo.

Noia Freixenet (0+0): Puigbí, Bargalló, Del Amor, Mitjans, Feixas –cinc inicial– Esteller, Seró, Riba.

Gols: 1-0, Torra, min 17; 2-0, Panadero, min 27; 3-0, Borregán, min 33 i 4-0, Torra, min 40.

Targetes blaves: F. Bargalló (NOIA).

Àrbitres: Gómez i Mayor