Pas de gegant en l’anada de la Supercopa (2-5)

Hoquei patins

18.09.2010 21:12

El Barça Sorli Discau ha obtingut un valuós triomf a la pista del Roncato Patí Vic en l’anada de la Supercopa. Els de Ferran Pujalte, per tant, agafen un important avantatge de cara al duel de tornada al Palau de diumenge vinent.

Ha estat un partit intens, com sempre que s’enfronten els que, ara per ara, són els dos millors equips de l’OK Lliga. El conjunt blaugrana ha començat per sota en el marcador, però, en un partit molt seriós, ha aconseguit capgirar el resultat i s'ha endut una renda molt important de cara a la tornada.

El partit ha començat amb intercanvi de cops. Els locals han disposat d’un penal al primer minut, però Aitor Egurrola l’ha aturat amb el peu. Un preludi del que vindria després, ja que el porter blaugrana ha estat immens durant els 50 minuts i ha esdevingut tot un malson per als viguetans.

En un ambient calent, el Roncato Patí Vic ha estat el primer a marcar. Carbó ha transformat un penal i ha avançat els locals, però, tot just ha servit de centre, el Barça ha aconseguit la igualada, també des del punt de penal. Reinaldo García no ha perdonat davant Freixas i ha establert la igualada.

Genialitat de David Páez

vicbar5.jpgEl Roncato Patí Vic ha acusat el cop i el Barça Sorli Discau ha pogut recuperar un control de pilota que fins aleshores costava tenir. Els blaugranes dominaven i creaven ocasions, però també els d’Osona arribaven amb perill als dominis d’un encertat Egurrola. En una acció de contraatac, els àrbitres han ensenyat la blava a Adroher i els de Pujalte han hagut de jugar uns minuts en inferioritat.

Tot i això, l’equip s’ha motivat davant l’adversitat. Masoliver no ha pogut batre Egurrola en el llançament directe i, uns segons abans del descans, David Páez s’ha inventat una gran jugada personal i ha aconseguit l’1-2 d’esquena a porteria.

A la represa, el Barça Sorli Discau ha aguantat el temps en què només tenia tres jugadors a la pista, i quan Marc Torra s’hi ha incorporat a ha arribat el tercer. L’exjugador del Vic ha culminat un bon contraatac i ha eixamplat l’avantatge blaugrana.

Sentencien els argentins

vicbar4.jpgEls locals han intentat reaccionar. Amb coratge i molta intensitat, el Roncato Patí Vic ha recuperat esperances amb el 2-3, marcat de penal i amb certa fortuna per Borja López, però els de Pujalte, quan més pressionava el públic i també el rival (Ordóñez ha estat a punt d’aconseguir l’empat amb un llançament al pal), han sentenciat amb dos gols més. El primer de Reinaldo, que ha tornat a demostrar el seu olfacte golejador. El segon, ha estat obra de Carlitos López, en una falta directa en què ha fet gala d’una gran tranquil·litat per batre Freixas.

Un gran resultat per a la cita del Palau de diumenge vinent. El Barça Sorli Discau ha fet un pas de gegant, però encara ha de culminar la feina.

RONCATO PATÍ VIC, 2
FC BARCEONA SORLI DISCAU, 5

Roncato Patí Vic (1+1):
Freixes, Borja López (1), Carbó (1), Titi Roca, Bancells –cinc inicial–, Masoliver, Pla, Lucas Ordóñez, Molera i Baget.

FC Barcelona Sorli Discau (2+3): Egurrola, David Páez (1), Panadero, Borregán, Reinaldo (2) –cinc inicial–, Torra (1), Adroher, Carlitos López (1) i Sergi Fernández (ps).

Gols: 1-0, Carbó, min 11; 1-1 Reinaldo García, min 12; 1-2, David Páez, min 24; 1-3, Marc Torra, min 26; 2-3, Borja López, min 40; 2-4, Reinaldo García, min 46; 2-5 i Carlitos López, min 48.

Àrbitres: J. Gómez i A. Gómez. Han ensenyat targeta blava al jugador del FCB Sorli Discau Jordi Adroher.