El Tecnol Reus també supera els quarts (2-4)

Hoquei Patins

19.05.2011 20:22

El Tecnol Reus Deportiu també s’ha classificat per a les semifinals de la Champions d’hoquei patins en guanyar el Valdagno per 2-4.

El Reus jugarà les semifinals de la F8. Foto: RFEP

Amb dos gols a la primera part, obra de Caldú –que ha tocat un potent xut d’Albert Casanova- i del Negro Páez –que ha aprofitat meravellosament bé un passi de Marc Gual-, el conjunt roig-i-negre ha posat les bases del triomf final.

Al segon temps el Valdagno ha pogut marcar força d’hora, als tres minuts de la represa (Panizza), però ràpidament els reusencs han tornat a distanciar-se. En una contra, Gual ha pogut fer un pas endavant amb l’1-3.

El partit ha embogit una mica –dinàmica que beneficiava els italians- i així el Reus ha encaixat un segon gol, amb un xut creuat de Valerio Antezza. El Valdagno ha buscat l’empat, amb més ganes que no pas encert. Amb el partit trencat podia haver passat qualsevol cosa. Però el Reus ha pogut defensar el resultat i afegir un darrer gol, de Raül Marín, de falta directa a menys de 10 segons per a la conclusió, per confirmar l’accés a semifinal.

El Tecnol Reus es trobarà demà, divendres, a les 18.45 h contra el Candelaria, que dijous va superar el Blanes per 0-2. Aquesta serà la primera semifinal de la Final a Vuit d’Andorra. La segona (20.30 h) la disputarà el Coinasa Liceo contra el guanyador del Barça Sorli Discau-Porto.