Fase regular perfecta (2-4)

Hoquei patins

09.04.2011 22:39

El Barça Sorli Discau ha acabat invicte la fase regular de la Lliga Europea. Els blaugranes han guanyat a la pista del Blanes en un partit sense història i en què ha debutat el júnior Marc Julià.

SATHER BLANES, 2
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 4

Sather Blanes (0+2):
Fernández, Kimi Ridaura, Armengol (1), Selva (1), Teixidó –cinc inicial– Armero, Rodríguez, Álex Ridaura, Núñez.

FC Barcelona Sorli Discau (2+2): Egurrola, Páez (1), Panadero, Adroher (1), López –cinc inicial– Julià, Ordeig, Torra (1), Reinaldo (1), Sergio Fernández.

Gols: 0-1, Paéz, min 4; 0-2, Adroher, min 10; 0-3, Reinaldo, min 29; 1-3, Selva, min 32; 1-4, Torra, min 34 i 2-4, Armengol, min 36.

Àrbitres: Rotelli i Perrone (ITA).

Sis victòries en sis partits. La fase regular de la Lliga Europea ha estat perfecta per a un Barça Sorli Discau que vol reeditar el títol de campió continental i fer-ho el millor possible. Els blaugranes, que ja fa temps que pensen en la Final a Vuit, no han volgut menystenir ni el partit ni el rival en una última jornada intranscendent, perquè el Blanes també estava classificat per a la final europea.

D’aquesta manera, Ferran Pujalte ha plantejat un partit tranquil. Aitor Egurrola ha sortit de titular i Sergi Fernández ha jugat en el segon temps. Les rotacions també han estat a l’ordre del dia. I, fins i tot, el júnior Marc Julià –que ha entrat en la convocatòria substituint Alberto Borregán, que ha estat baixa per una artritis traumàtica al canell dret– ha tingut el seu temps de glòria.

Dos gols en 10 minuts

Tot i ser un partit sense tensió, els blaugranes han arrencat forts. Tant que, David Páez, en quatre minuts, ja havia col·locat el 0-1, aprofitant una passada de Carlos López.

El segon gol blaugrana ha arribat sis minuts després, també en una bona combinació d’equip. Sergi Panadero ha passat la pilota a Jordi Adroher, que ha fet el 0-2 amb el qual s'ha arribat al descans.

En el segon temps, els dos equips s’han relaxat una mica més. El Barça, però, ha fet pujar el seu tercer gol, obra de Reinaldo García, i en un contraatac d’un contraatac, Jepi Selva ha caçat un rebot i, per velocitat, ha sorprès Fernández.

L’alegria pel gol blanenc ha durant dos minuts, el temps que ha trigat Marc Torra a aconseguir l’1-4. El darrer gol del partit ha estat de penal i l’ha convertit un gran especialista en aquesta mena d'accions: Petxi Armengol ha marcat el 2-4 amb què s’ha acabat el partit.

“L’equip s’ho ha passat bé”, afirma Ferran Pujalte, que ha reconegut que tant per al Barça com per al Blanes el partit no ha tingut més història: “Les defenses han estat relaxades. Hem estat millor en la primera part que no pas en la segona”. El que sí que ha volgut destacar el tècnic blaugrana és el debut de Marc Julià. En definitiva, el millor exemple que el partit, a més de còmode, ha estat ben portat pel Barça.