La vermella a Torra, el pitjor del partit

Hoquei patins

05.04.2011 23:34

Marc Torra ha vist una targeta vermella a les acaballes del partit, una acció que pot suposar que es perdi el pròxim partit contra el Reus. El Club recorrerà per evitar-ho.

Tot igual
El Reus i el Liceo també han fet bé la seva part de la feina. Mentre el Liceo ha guanyat per 5-4 el cuer, el Lloret, el Reus ha tingut menys problemes per superar el Vic per 5-1.

A falta de tres jornades per acabar l’OK Lliga, el Reus continua líder, amb 57 punts. El Liceo és segon amb 55 punts. I el Barça, amb 50 punts, ocupa la tercera posició.
El final del partit entre el Barça Sorli Discau i el Vilanova s’ha complicat amb algunes protestes cap als àrbitres. La tensió ha fet que unes paraules de Marc Torra hagin estat “mal interpretades” pels col•legiats, explica Sergi Fernández. El porter blaugrana creu al seu company: “Marc li ha dit alguna cosa i l’àrbitre s’ho ha pres malament”. Pel tècnic Ferran Pujalte “no li ha dit res que jo consideri sancionable. Són moments de tensió i l’àrbitre li ha ensenyat la vermella”.

El Club recorrerà la sanció perquè Torra es juga no poder ser contra el Reus, el pròxim partit de l’OK Lliga. “Hem de mirar a tenir tots els efectius amb el que ens juguem”, recorda Pujalte. Tant ell com els seus jugadors mantenen les esperances “tot i que cada cop hi ha menys marge”.

Molt bon inici de partit

2011-04-05_FCB_SORLI_DISCAU_-_CLUB_PATI_VILANOVA_027.jpgRespecte a la victòria contra el Vilanova , els blaugranes l’han encarrilat ràpidament. “Hem fet una bona primera part amb un molt bon inici. A la segona part hi ha hagut més igualtat però Sergi Fernández ha estat molt bé”, explica l’entrenador.

Fernández també s’alegra del partit realitzat: “Ha estat un partit obert, amb força ocasions i maco per a l’espectador. Hem tret la victòria i seguirem lluitant fins al final”.