Compte saldat (6-0)

Hoquei patins

26.03.2011 19:26

El Barça Sorli Discau s’imposa al Vendrell per 6-0 en un partit que els blaugranes han sabut treballar i esperar el moment oportú per augmentar la renda de gols.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 6
MORITZ VENDRELL, 0

FC Barcelona Sorli Discau (2+4):
Egurrola, Ordeig (2), Panadero, Borregán, García (1) –cinc inicial– Páez, Torra (1), Adroher (1), López (1).

Moritz Vendrell (0+0): Grau, Rodríguez, García, Albesa, Esteva –cinc inicial– Ruiz, Pena, Borja Ferrer, Lluís Ferrer.

Gols: 1-0, García, min 2; 2-0, Ordeig, min 24; 3-0, López, min 26; 4-0, Ordeig, min 27; 5-0, Adroher, min 39 i 6-0, Torra, min 41.

Àrbitres: García i Martínez.

El Barça ha de guanyar tots els partits que li queden. I contra el Vendrell era un dels objectius, fita que suposava també un punt per esmenar errors, els comesos en la primera volta. Així que els blaugranes, que havien treballat a consciència el partit, han traslladat la feina a la pista. Amb un gol de Reinaldo als dos minuts de començar el matx s’ha obert la veda. El segon ha estat un cop dur per al Vendrell, perquè ha arribat a un minut del descans. I en començar el segon temps han arribat dos gols més. Adroher ha posat el cinquè, i Torra, el sisè.

Els de Ferran Pujalte continuen amb el seu guió. També ho fan el Reus i el Liceo, que aquesta jornada han guanyat a Blanes i Igualada, respectivament.

Gol ràpid

2011-03-26_FCB_SORLI_DISCAU_-_MORITZ_CE_VENDRELL_006.jpgEl Barça Sorli Discau ha estat intuïtiu. Abans de deixar que el Vendrell s’organitzés defensivament, Reinaldo García, de passada de Beto Borregán, ha superat Carles Grau en una acció ràpida dels blaugranes. Amb l’obertura del marcador, els de Guillem Cabestany han executat una defensa ben col·locada que ha incomodat molt el conjunt local.

Tot i això, els blaugranes han pogut afegir algun gol més. De penal, el mateix Nalo ha vist com Carles Grau refusava el llançament. En la continuació de la jugada, el Barça ha comès penal i Jordi Garcia, per al conjunt vendrellenc, tampoc ha tingut fortuna amb el llançament directe.

Pujalte ha mogut la banqueta per donar més frescor al joc. I, mantenint la intensitat, els blaugranes han marxat al descans amb el 2-0. En una triangulació ofensiva, Mia Ordeig ha pogut celebrar un gol important per començar el segon temps amb un petit coixí.

Letals en el segon temps

I aquesta renda s’ha ampliat ràpidament. Els blaugranes han sortit a marcar les diferències. En un contraatac en la primera acció de la represa, Adroher ha deixar la pilota enrere per a Carlos López, que no ha fallat sol davant del porter del Vendrell.

Amb la mateixa velocitat han jugat quan la pilota s’ha tornat a posar en moviment. El Barça ha recuperat la pilota i Ordeig ha rematat un minut després i així ha pujat el 4-0.

La intensitat que ha posat el primer equip d’hoquei blaugrana ha fet arribar tard a la defensa els jugadors del Vendrell, que han comès un altre penal. Carlos López, però, ha vist com Grau tornava a refusar el llançament.

Però el 5-0 l’ha marcat minuts després Jordi Adroher en una altra acció en què el Barça Sorli Discau ha agafat desprevinguda la defensa visitant, ja exhausta per la tasca de contenció realitzada, i en què al de Ribes de Freser només li ha calgut un toc amb el canell per fer-lo.

Mentrestant, Aitor Egurrola a la porteria s’ha convertit gairebé en un espectador d’excepció, llevat d’un altre penal que ha salvat en el segon temps. L’acció a la contra dels blaugrana ha culminat amb el sisè local, obra de Marc Torra.