Cinc de cinc (2-4)

Hoquei patins

19.03.2011 22:29

El Barça Sorli Discau ha superat el tràmit del partit contra el Follonica. Els blaugranes s’han avançat en la primera part, tot i que els italians han empatat abans del descans. Però a la represa, hi ha hagut un punt més de pressió i golejada.

FOLLONICA HOCKEY, 2
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 4

Follonica Hockey (1+1):
Tosi, Pagnini (1), Polverini, Brancali, Velázquez –cinc inicial– Salvadori (1), Naldi.

FC Barcelona Sorli Discau (1+3): Fernández, Páez, Torra, López, García –cinc inicial– Ordeig, Panadero (2), Adroher (1), Borregán (1).

Gols: 0-1, Panadero, min 22; 1-1, Salvatori, min 25; 1-2, Borregán, min 31; 1-3, Panadero, min 32; 1-4, Adroher, min 33 i 2-4, Pagnini, min 45.

Àrbitres: Lamela i Torres (POR).

La cinquena jornada de la Champions s’ha saldat amb el cinquè triomf del Barça Sorli Discau. Els blaugranes han superat el Follonica a la pista italiana per 2-4, amb dos gols de Panadero, un de Borregán i un altre d’Adroher. Aquesta és la penúltima jornada de la fase regular. La pròxima cita serà a Blanes, l’altre equip classificat del grup B.

Dues notes emotives abans de començar el partit. La primera, la samarreta per donar ànims a Éric Abidal que han lluït els jugadors blaugrana. I, la segona, el minut de silenci que s’ha fet en memòria del fill de Quim Paüls que va morir ahir.

Taules al descans

El Follonica ha intentat exhaurir les últimes cartes que li quedaven per intentar classificar-se per a la Final a Vuit. Així que, allargant les possessions i jugant a protegir-se, els blaugranes han trigat a trobar el gol. Ho ha fet Sergi Panadero cap a les acaballes del primer temps. El gol de Pana ha quedat anul·lat quan, amb un llançament llunyà, Salvadori ha sorprès Sergi Fernández.

Més pressió i partit acabat

En el segon temps, el Barça Sorli Discau ha volgut trencar el partit el més aviat possible. I en sis minuts han començat a caure els gols. El primer ha estat del capità, Beto Borregán, que ha foradat la xarxa de Tosi. Però, sense temps pera recuperar-se, Panadero ha clavat el seu segon gol (1-3). I, un minut més tard, ha arribat Adroher per posar un 1-4 que podria haver estat definitiu.

Els de Pujalte han generat moltíssimes ocasions de gol, però la fortuna no els ha fet costat. I, en la recta final, un gol de Pagnini ha deixat el 2-4 definitiu.