Sense ressaca (10-2)

Hoquei patins

05.03.2011 19:21

El Barça Sorli Discau ha golejat el Voltregà i manté la superioritat de l’hoquei demostrada a la Copa del Rei de Blanes. Els blaugranes han trencat al partit en cinc minuts, quan ha arribat el primer dels 10 gols que han marcat.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 10
CP VOLTREGÀ, 2

FC Barcelona Sorli Discau (5+5):
Fernández, Ordeig (2), Panadero (1), Borregán (3), Reinaldo –cinc inicial– Torra (2), Adroher (1), López (1).

CP Voltregà (0+2): Torelló, Grau, Anguita (1), Romeu, Gerard Teixidó –cinc inicial– Urbano, Santi Teixidó, Rodríguez (1), Molas.

Gols: 1-0, Panadero, min 5; 2-0, Borregán, min 7; 3-0, Torra, min 10; 4-0, Torra, min 14; 5-0, Ordeig, min 18; 5-1, Rodríguez, min 32; 6-1, Borregán, min 34; 6-2, Anguita, min 38; 7-2, Borregán, min 38; 8-2, Adroher, min 42; 9-2, López, min 46 i 10-2, Ordeig, min 48.

Àrbitres: Sanz i Veiga.

2011-03-05_HOCKEY_15.JPGDavid Páez ha estat baixa d’última hora per gastroenteritis en un partit que s’ha viscut sense cap tipus de ressaca. Bé, o sí que n’hi ha hagut. El Barça Sorli Discau ha prolongat de la Copa l’efectivitat golejadora i la serietat amb què han pres el partit. I és el que el Palau volia i l’equip li ha volgut brindar un triomf precedit de l’ofrena de la Copa del Rei, amb passadís inclòs de l’equip rival.

El Voltregà, equip que va ser capaç d’evitar el triomf blaugrana en la primera volta i deixar el resultat en un empat a 4, ha estat superat totalment pel campió blaugrana. I és que si algun equip ha de tenir crèdit, aquest és el Barça Sorli Discau, per molt que les coses a l’OK Lliga no vagin com tothom desitjaria. Avui els blaugranes han deixat a vuit punts la diferència amb el lideratge.

Una maneta en el primer temps

El primer equip d’hoquei patins han volgut imprimir un ritme de patí ràpid i fer córrer el rival. I ho ha aconseguit des del xiulet inicial. En poc més de tres minuts de joc, els blaugranes ja han tret un penal que Reinaldo García no ha pogut transformar. El primer llançament ha anat al pal i el refús ha acabat estavellat al travesser.

Però només ha calgut una mica de paciència. I amb una pilota ben col·locada a la frontal, Panadero l’ha convertit en un gran gol. El davanter s’ha girat sobre el seu propi eix i l’ha endinsat a la porteria de Torelló. El porter del Voltregà ha hagut de girar-se per recollir cinc pilotes en la primera part.

El segon gol ha estat tan brillant com el de l'inici. Ara ha estat el capità Borregán el que ha sabut creuar una pilota en una acció començada des de la banda esquerra fins que ha trobat el llançament per la dreta.

I el tercer ha estat, si més no, curiós. Marc Torra ha fet el llançament. Reinaldo García volia rematar però el seu defensor li ha estat tan a sobre que l’argentí ha caigut. Tot i això, la pilota ha seguit el seu camí cap a la xarxa sense que ningú ho evités.

El quart ha estat de Torra, ara demostrant les habilitats amb l’estic, ja que ha aixecat la pilota i, amb una lleugera correcció en l’aire, Torelló no ha pogut fer-hi res per aturar-la.

El cinquè l’ha aconseguit Mia Ordeig, rematant al segon pal una assistència excepcional d'Adroher i posant la cirereta a un primer temps d’escàndol.

I cinc més al segon temps

2011-03-05_HOCKEY_13.JPGAmb un joc menys arriscat, el Voltregà ha pogut obtenir alguna cosa en positiu. Així, Jaume Molas ha fet la passada a Carles Rodríguez, que ha rematat i ha aconseguít el primer gol visitant. El Barça ha badat en defensa, llicència que no s’ha perdonat perquè, ni un minut després, la pressió sobre les línies de passada ha fet que Borregán sumés el seu segon gol, el sisè de l’equip.

Però el Voltregà ha provat a sorprendre per no quedar-se amb un pobre regust. Ara ha estat Juli Anguita el que ha vist un forat en la cobertura de Sergi Fernández en un llançament de falta. De la mateixa manera que en el gol anterior dels de Sant Hipòlit, l’orgull ferit dels blaugranes ha tornat a oferir una jugada de crac. En l’un contra un davant de Torelló, Borregán ha estat letal i ja ha firmat el seu hat-trick.

Per a Adroher ha estat el seu primer gol en deixar la pilota entre el pal i el cos del porter del Voltregà després d’una altra falta. El '14' blaugrana ha recollit el refús i no ha fallat en el segon intent. I la festa s’ha arrodonit amb els minuts a la pista de Xavi Barroso, l'assistència del qual ha valgut el novè blaugrana, marcat per Carlos López, que també ha firmat el desè, i definitiu, dos minuts després, quan ha fet la passada per a Mia Ordeig, que l'ha rematat.