Un Barça-Reus a la final

Hoquei patins

26.02.2011 23:31

Sònia de Alba (Enviada especial)

El Tecnol Reus Deportiu ha hagut de patir en un altre partit d’infart. Però els d’Alejandro Domínguez s’han classificat per a la final de la Copa del Rei. El gran clàssic de tots els temps viu una nova reedició.

Els entrenadors, a les grades
Ferran Pujalte i els seus ajudants, Eduard Castro i Sergi Macià, han seguit les evolucions de la semifinal entre el Tecnol Reus Deportiu i el Roncato Patí Vic. Els jugadors, però, han tornat a l’hotel de concentració per sopar i descansar. Hi ha menys de 12 hores de recuperació per encarar la final de la Copa.
El Reus havia apamat ràpidament el partit. O això semblava. Amb un golàs de Marc Gual i un altre de Raúl Marín, els vigatans han hagut de corregir moltes coses per no deixar escapar les opcions de ser a la final. I tres minuts després, des de la defensa, Miquel Masoliver roba la pilota i completa un contraatac que ha suposat la revifada dels de Quim López.

Però el Reus ha estat més fort durant la primera part, sobretot mentalment, i ha acabat amb una renda de 3-1 després que Molet finalitzés un contraarac a punt d’arribar al descans.

No obstant això, en el segon temps ha aparegut un altre Vic. Més descarat, el Roncato s’ha llançat a l’atac i no només ha empatat a 3, sinó que s’ha col·locat per davant amb una canonada de Borja López.

Els del Baix Camp han buscat alternatives i les han trobades gràcies a l’acumulació de faltes. Marín, el gran protagonista en els quarts, no ha fallat la falta directa: 4-4 amb nou minuts encara de joc.

I en aquest darrer tram, el líder de l’OK Lliga ha demostrat tenir galons. Albert Casanovas, amb el cinquè, i Jordi Molet, marcant el 6-4 quan faltava un minut per a la conclusió, han fet esclatar d'alegria la sorollosa graderia reusenca, que ha empentat el seu equip fins a la final contra el Barça Sorli Discau.