Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Pujalte, confiança continguda


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei Patins

21.02.2011 19:26

Pujalte, confiança continguda

Ferran Pujalte sap que el seu equip és un dels favorits al títol de Copa. Els barcelonistes, malgrat no passar per un bon moment a la Lliga, volen fer un gran paper, respectant el rival i confiant en la teoria d’anar “pas a pas”.


Foto: Àlex Caparrós (FCB)
Foto: Àlex Caparrós (FCB)

L’estat de Carlitos López
“Carlos López es troba bé, perfecte. En el darrer partit, per evitar una lesió, vam decidir que descansés. En aquests moments de la temporada, que el jugador pugui descansar dos o tres dies no afecta el seu rendiment. L’objectiu és que l’equip arribi bé per competir. En aquest cas necessitava descans i per això li vam donar”.
El primer rival és l’actual subcampió de Copa, el Vilanova. Un equip complicat que segur que els posarà les coses molt difícils. Pujalte, però, creu en la qualitat dels seus jugadors i admet que el format de la competició els pot anar bé, atès el seu caràcter “guanyador”.

Capacitat d’aïllament

Malgrat que l’equip és conscient que a l’OK Lliga “les coses no estan anant prou bé”, Pujalte assegura: “Hem demostrat que som capaços d’aïllar-nos. Aquest tipus de competició motiva tothom perquè estàs a tres partits del títol i tots els equips participants ho veuen com un opció bona per aconseguir un títol”.

El fet que la competició sigui molt curta afavoreix els interessos de tots els conjunts: “L’estat d’ànim és importantíssim. Qualsevol equip que encari bé el primer partit i li surti bé es capaç d’arribar fins al final. És, per tant, una competició molt motivadora per a tots el equips i per a nosaltres també”.

“Som uns guanyadors”

Ferran Pujalte adverteix que els seus són jugadors guanyadors i que “independentment a com estem a la Lliga” el FC Barcelona Sorli Discau sortirà a la pista amb la màxima ambició: “Tant el cos tècnic, com els jugadors, sempre volem guanyar. Independentment de la situació de l’equip, sortirem a guanyar al marge de tot. L’equip no té cap angoixa per demostrar res. Té la il·lusió per competir bé”.

Notícies Hoquei

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana