Classificació aconseguida (8-2)

Hoquei patins

19.02.2011 19:27

El Barça Sorli Discau ha superat el Saint Omer per 8-2. La quarta jornada de la fase regular europea ha confirmat la classificació dels blaugranes per a la Final a Vuit en un partit que s’ha encarrilat força bé.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 8
SCRA SAINT OMER, 2

FC Barcelona Sorli Discau (5+3):
Egurrola, Ordeig (1), Torra, Borregán (2), García (1) –cinc inicial– Páez (1), Panadero (1), Adroher (2), Fernández (ps).

SCRA Saint Omer (0+2): Cantarero, Le Menn, Henry, Minuzzi, Ruckebusch –cinc inicial– Munger (1), Dolce (1), Planque.

Gols: 1-0, Ordeig, min 5; 2-0, Borregán, min 11; 3-0, Borregán, min 13; 4-0, Adroher, min 23; 5-0, Panadero, min 24; 6-0, Adroher, min 30; 7-0, Páez, min 30; 7-1, Munger, min 35; 7-2, Dolce, min 38 i 8-2, García, min 41.

Àrbitres: Floessel i Niestroy (GER).

El Barça Sorli Discau ha fet els deures a la Lliga europea. Després de quatre jornades de fase regular, els blaugranes han guanyat tots els partits i han aconseguit per la via ràpida la classificació per a la Final a Vuit. El partit ha servit, a més, per retrobar el millor Barça i perquè els jugadors agafin confiança de cara a la Copa del Rei que es disputa la pròxima setmana.

Abans de començar el partit, s’ha sabut que Carlos López no jugaria per unes molèsties a les lumbars que fa temps que arrossega. Per precaució, l’argentí ha quedat fora de la convocatòria. I, d’altra banda, el segon equip del Barça Sorli Discau ha ofert el títol de la Copa Generalitat guanyat ara fa unes setmanes a Tordera en una fase final en què Octavi Tarrés va ser escollit el jugador més valuós.

Una maneta al descans

2011-02-19_PARTIDO_02.JPGEl Saint Omer ha arrencat el partit molt ben posicionat a la pista i el quartet blaugrana ha hagut de patinar per buscar espais. I no ha trigat gaire a trobar-los. Mia Ordeig s’ha mogut molt bé per darrere de la porteria per superar Carles Cantarero. Tot i això, el porter català del conjunt francès ha pogut evitar el segon en un primer llançament de penal del qual ha disposat el Barça Sorli Discau.

Però Canta ha pogut fer ben poc uns minuts més tard, quan Alberto Borregán ha armat el braç i, amb un llançament potent, ha fet el 2-0.

Els francesos han començat a perdre potència i han arribat tard a algunes cobertures. Així, un altre penal xiulat pels àrbitres alemanys ha suposat el tercer blaugrana. El capità ha optat per un llançament directe i l’ha clavat.

El Barça, a partit d’aquest moment, ha començat a controlar el joc. El minut de temps mort demanat per Ferran Pujalte ha servit, més que res, per donar un respir a l’equip i poder continuar fent rotacions a la banqueta.

I Jordi Adroher ha culminat un ràpid contraatac que ha significat el quart local. El davanter ha renunciat a demanar falta per una topada final amb un dels defenses del Saint Omer que l’ha fet estavellar-se amb la tanca del fons de la porteria.

A les acaballes de la primera part ha arribat el cinquè. Panadero ha estat l’autor del 5-0 amb un llançament creuat que ha fet marxar al vestidor els dos equips amb sensacions oposades, en un partit que ha seguit el guió previsible.

Sense pressió

2011-02-19_PARTIDO_04.JPGEn el segon temps hi ha hagut canvi de titular a la porteria. Sergi Fernández ha ocupat el lloc d’Aitor Egurrola, un fet habitual aquesta temporada, en què tots dos porters es reparteixen els partits.
En atac hi ha hagut més efectivitat. En menys d’un minut Jordi Adroher i David Páez han fet pujar el marcador fins arribar al 7-0.

Atesa la placidesa del partit, i que la victòria ja feia temps que no perillava, els blaugranes han badat. El primer ensurt ha estat quan, en un contraatac, el Saint Omer ha rematat al pal. En el segon intent, però, no ha fallat. Munger ha tingut l’honor d’obrir el compte golejador visitant. I, tres minuts més tard, en una jugada de continuació d’un penal a favor dels francesos –que també ha suposat la blava per a David Páez–, Dolce ha superat per segon cop Sergi Fernández.

Si, per una casualitat, algú ha ensumat un perill imminent, res més lluny de la realitat. Reinaldo García ha marcat el vuitè en una altra acció contundent dels blaugranes.

Els darrers minuts han estat tranquils, sense renunciar a l’atac, això sí. El júnior Jordi Gabarra també ha pogut gaudir de la recta final de partit entrant en joc.