L’Igualada talla la ratxa blaugrana (4-3)

Hoquei patins

06.02.2011 14:36

El Barça Sorli Discau ha caigut derrotat a Igualada per un ajustat 4-3 després d’un partit amb moltes alternatives en el marcador. García (2) i Carlos López han estat els golejadors del conjunt de Ferran Pujalte.

Després de quatre victòries consecutives a l’OK Lliga i d’adjudicar-se la Copa Continental fa 10 dies a Bilbao, el Barça Sorli Discau ha vist tallada aquesta bona ratxa amb l’Igualada, precisament el primer rival que va tombar els blaugranes a la Lliga, amb un 4-5 al Palau. Com aquell dia, el partit ha estat vibrant i molt igualat i no s’ha decidit fins als compassos finals, quan un gol de Ferran Formatjé ha desfet el 3-3 que hi havia.

Intercanvi de cops inicial

Les emocions fortes no s’han fet esperar i, després de cinc minuts, l’Igualada i el Barça Sorli Discau han ofert el primer intercanvi de cops: dos gols en un minut. El primer ha estat obra de Formatjé després d’una bona jugada col·lectiva local, i Reinaldo García ha posat l’empat segons més tard gràcies a un bon llançament llunyà. Torra i Panadero, amb una rematada al pal, han pogut posar per davant els blaugranes abans de la mitja part, a la qual s’ha arribat sense més gols.

Bogeria a la represa

La segona part ha estat encara més frenètica. Formatjé ha avançat un altre cop l’Igualada, però la bogeria s’ha apoderat del matx a partir del minut 33.   Carlos López ha signat l’empat amb un xut fort des de el mig del camp. L’alegria ha durat poc, però, perquè una acció en solitari de Navarro ha significat el 3-2. El Barça Sorli Discau s’ha mantingut viu gràcies a l’estel·lar actuació d’ Egurrola, que ha aturat dos penals abans que Reinaldo García firmés el 3-3 també de penal. S’havia passat del 2-1 al 3-3 en tan sols tres minuts.

Formatjé decideix

Superada aquesta fase esbojarrada del partit i quan semblava que el matx moria amb repartiment de punts, un altre cop, el protagonista principal de l’Igualada, Formatjé ha aparegut per donar el triomf als locals després d’una bona jugada col·lectiva. Abans, Panadero i Borregán havien desaprofitat diverses ocasions clares rematades al pal. Reinaldo García ha vist la targeta blava just abans del final, fet que els ha obligat a jugar els darrers dos minuts amb un jugador menys.
La fitxa del partit
Igualada, 4
FCB Sorli Discau, 3

Igualada: Llaverola, Jaume Fernández, Formatjé, Navarro, Pelícano –cinc inicial–, Raja, Muntané, Eduard Fernández, Baliu i Torné.

FCB Sorli Discau: Sergi Fernández, Ordeig, Panadero, Torra, García –cinc inicial–, David Páez, Adroher, Carlos López i Borregán

Gols: 1-0, Formatjé, min 5; 1-1, García, min 5; 2-1, Formatjé, min 29; 2-2, Carlos López, min 33; 3-2, Navarro, min 34; García, min 35; 4-3, Formatjé, min 48.

Àrbitres: Galán i Melero.