Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cita amb la cultura


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

25.01.2011 21:18

Cita amb la cultura

Sònia de Alba (Enviada especial)


Pel matí ha tocat entrenament a la pista del pavelló de la Casilla. Per la tarda, distensió i cultura per companyes. El Barça Sorli Discau ha fet una visita, obligada, al Museu Guggenheim.


“Que no es digui que no som un equip culte”, han exaltat els jugadors i el cos tècnic blaugrana. I és que aquesta tarda d’esbarjo ha estat ben aprofitada. El Barça Sorli Discau ha visitat el Museu Guggenheim, un dels llocs d’obligat pas de Bilbao. Tota l’expedició blaugrana s’ha fet una fotografia per fer palesa la seva presència. Alguns feien broma sobre la situació que tot l’equip junt anés a un museu. Però, el cert, és que han fet un tomb per les sales, interessant-se per les exposicions de l’art més vanguardista.

P1254509.JPGL’equip ha arribat al centre cultural fent un passeig. Pel matí, Ferran Pujalte ja els havia dirigit en la primera, i única sessió, a La Casilla. Després del que han matinat, l’esforç físic ha estat considerable. Després de l’entrenament, cap a l’hotel a dinar i descansar. I, això sí, després de la migdiada a estirar les cames.

Així l’equip blaugrana ha passejat des de l’hotel de concentració a Bilbao fins a la zona de la ria basca. El Guggenheim els esperava i també una tarda de distensió, que val la pena. Per a un esportista professional el descans és part necessària de l’entrenament.

Promoció de l’hoquei

La Copa Continental es juga a un escenari neutral, fet que serveix per promocionar aquest esport. Així els espectadors seran bàsicament gent que li agrada l’hoquei patins i que vol veure un duel de qualitat, com és un Barça Sorli Discau-Coinasa Liceo.

Entre els espectadors estaran els pares d’Aitor Egurrola, bascos tots dos, de Sant Sebastià, cosa que els fa aprofitar el viatge fins a Bilbao per també fer una visita a la seva terra. “A ells els fa il•lusió que es jugui aquí”, reconeix el porter blaugrana. Ell és nascut a Barcelona però els arrels familiars tiren.
Fotos: FCB
Fotos: FCB
Els directius arriben demà
Ramon Cierco s’estrena al capdavant de la secció d’hoquei patins amb la Copa Continental. El directiu del FC Barcelona arribarà demà pel matí amb la resta de la comissió esportiva, formada per Xavier de las Moras, Toni Miró i Daniel Vives. Els representants blaugranes tenen cita quan arribin amb els responsables de la Federació Espanyola de Patinatge i la Federació Basca, abans del partit.


Comparteix a

Notícies Hoquei

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana