Dos de dos (4-0)

Hoquei patins

19.12.2009 20:22

El Barça Sorli Discau ha sumat el segon triomf a la Lliga europea. El debut al Palau en competició europea ha acabat amb 4-0 ontra el Lloret. Els blaugranes, líders del grup C continental, s’acomiaden de l’any amb bon regust.

Els homes de Ferran Pujalte han sortit esperonats i amb ganes de corregir els errors comesos en les últimes jornades de l’OK Lliga. El canvi de competició els ha anat bé a l’hora de jugar més distesos i mantenir una bona concentració durant els 50 minuts. Així, l’estrena al Palau en Lliga europea ha estat excel•lent i s’ha afegit a l’alegria del barcelonisme pel títol del Mundial de clubs guanyat pel primer equip de futbol.

De tres errors a dos gols

2009-12-19_FCB_SORLI_DISCAU_-_CH_LLORET_009.JPGEls blaugranes ja han deixat encarrilat el partit abans del descans. Tot i no patir, el Barça, mitjançant Borregán, Panadero i Ordeig, ha desaprofitat dues faltes directes i un penal en els primers minuts de partit.

Ja que les accions en estàtic no han estat productives, l’equip ha decidit treballar plegat i l’1-0 ha estat una jugada excepcionalment moguda pels quatre jugadors de pista, gairebé a les quatre cantonades, que ha rematat creuant la pilota Borregán.

El Lloret ha buscat l’empat però en defensa també el Barça Sorli Discau ha treballat molt bé.

En atac, Ferran Serra sí que ha tingut més feina. Panadero s’ha quedat a poc de marcar a la recta final del primer temps. Però el davanter de Sant Hipòlit ha tingut la recompensa a la seva insistència quatre minuts més tard, també fent bona una jugada de combinació. Amb el 2-0 s’ha arribat al descans.

Dos gols més al segon temps

2009-12-19_FCB_SORLI_DISCAU_-_CH_LLORET_006.JPGEl partit ha canviat poc a la segona part. Tant poc que el resultat parcial ha estat idèntic.

Carlos López ha aconseguit el 3-0 en finalitzar un contracop quan només havien passat 7 minuts de la represa. Un temps mort obligat pel Lloret ha servit de poc els d’Ivan Tibau. I és que 18 segons després David Páez ha convertit el 4-0.

Donada la situació a la pista, i la tranquil•litat a la porteria d’Aitor Egurrola, els darrers compassos del partit han servit perquè Xavi Barroso, el júnior convocat per l’absència de Jordi Adroher, disposés del seu temps a la pista per esplaiar-se.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 4
CH LLORET, 0

FC Barcelona Sorli Discau (2+2):
Egurrola, Ordeig, Panadero (1), Borregán (1), Reinaldo – cinc inicial – Barroso, Páez (1), López (1), Teixidó

CH Lloret (0+0): Serra, Rodríguez, González, Casalí, Lladó – cinc inicial – Tibau, Crespo, Martos

Gols: 1-0, Borregán, min. 11; 2-0, Panadero, min. 19; 3-0, López, min. 32; 4-0, Páez, min. 36

Targeta blava: Rodríguez (LLO)

Àrbitres: Oliveria Pinto i Nunes Romao