Primera derrota a casa (1-2)

Hoquei patins

15.12.2009 22:19

El Barça Sorli Discau perd contra el Liceo, que el supera a l’OK Lliga. Els blaugranes han pogut aconseguir l’empat al primer temps però no han tornat a superar Llaverola.

2009-12-15_FCB_SORLI_DISCAU_-_HC_COINASA_LICEO_001.jpgEls blaugranes han caigut per primer cop a casa, després de la derrota de dissabte a Vic. El Coinasa Liceo ha sabut dirigir el partit, sobretot al començament. Aquest control ha pressionat encara més un Barça Sorli Discau que s’ha vist de seguida en contra al marcador. Tot i això, a mida que ha avançat el joc, els locals han equiparat les forces i Borregán ha pogut empatar. Però un altre diana dels gallecs al tram final de partit ha col•locat els blaugranes en desavantatge.

El Coinasa Liceo suma dos punts més que el Barça i se situa en la segona plaça de l’OK Lliga.

Jordi Adroher s’ha assabentat des de casa del resultat. El jugador ha rebut l’alta mèdica aquest matí després del cop que va rebre en la darrera sessió d’entrenament de l’equip i que li va provocar un traumatisme cràneoencefàlic i una fuetada cervical.

I Reinaldo García no ha pogut celebrar com cal el lliurament del premi Solohockey.NET com el millor jugador de la temporada passada.

El Liceo, enèrgic

2009-12-15_FCB_SORLI_DISCAU_-_HC_COINASA_LICEO_002.jpgEl Liceo ha començat molt fort el partit. El domini del quadre gallec ha estat molt evident i, en cinc minut de joc, una bona triangulació l’ha completada Marc Gual servint una pilota d’or a Jordi Bargalló. El capità del Liceo no ha fallat en la rematada.

A partir d’aquest moment, amb el 0-1 en el marcador, els de Carlos Gil han disposat d’excel•lents ocasions per ampliar la diferència. A mida que avançaven els minuts, els blaugranes han anat trobant una millor vehiculació de la pilota i, per fi, a falta de nou minuts pel descans, un xut llunyà de Borregán ha servit per igualar el matx.

Els visitants han sospirat per una pilota que després de tocar el pal s’ha quedat arreplegada a l’esquena d’Egurrola. Afortunadament el porter blaugrana l’ha pogut treure.

Els blaugranes insisteixen

2009-12-15_FCB_SORLI_DISCAU_-_HC_COINASA_LICEO_014.jpgEl partit ha continuat igual d’ajustat al segon període, tot i que els de Pujalte han creat més perill.

La desena falta del Liceo no l’ha poguda aprofitar Mia Ordeig. Llaverola ha llegit molt bé els moviments del jugador del Barça.

I Pablo Álvarez ha trobat la línia de gol després d’una nova assistència de Marc Gual. L’1-2 ha arribat a menys d’onze minuts de la conclusió.

El partit s’ha obert encara més al tram final. Gual no ha pogut marcar de falta directa i el Barça ha estat apunt d’empatar amb un descuit de la defensa gallega però que Llaverola ha estat atent per rectificar ràpidament.

El cúmul de faltes hagués pogut afavorir els blaugranes. Carlos López ha fallat en un altre xut directe davant del porter del Liceo.

Malgrat que el Barça ha intentat a la desesperada l’empat, els darrers instants han estat ben controlats pel rival.