La Champions arrenca amb victòria (0-3)

Hoquei patins

20.11.2009 22:22

Primera victòria a la competició europea del Barça Sorli Discau. El debut a la pista del Quevert ha acabat amb un 0-3 en un partit tranquil dels blaugranes, en què han jugat els 10 homes.

El Barça Sorli Discau ja suma els primers punts continentals. Els homes de Ferran Pujalte han derrotat el Quevert en un partit relativament còmode en què el tècnic blaugrana ha donat 25 minuts a cada porter i en què Reinaldo García ha tornat a jugar després de cinc setmanes de baixa. Per part francesa, cal destacar el seu porter, Olivier Gelebart, que ha estat hermètic sobretot al segon temps, en què l’atac dels blaugranes s’ha intensificat i no hi ha hagut manera de batre’l.

El Barça ha començat el partit molt seriós. Amb el convenciment que el Quevert no els facilitaria gens la tasca (comptant que per al club francès la visita dels blaugranes era tot un esdeveniment), els catalans han treballat les jugades. Al minut 10, Jordi Adroher, en un contraatac, ha creuat la pilota al segon pal i així ha arribat el 0-1.

El Quevert no s’ha arronsat i, de la mà de Marcelo López (el germà de Carlos López) –molt motivat–, els locals han augmentat la pressió. Cinc minuts més tard de la inauguració del marcador, però, ha arribat el 0-2. David Páez ha aconseguit aixecar la pilota des del racó per deixar un resultat vàlid, si més no, fins al descans.

S’estavellen contra el porter

Malgrat que el partit no ha fet presagiar un daltabaix en cap moment, el resultat sí que ha semblat curt. El Barça Sorli Discau ha fet mèrits en el primer temps per tenir més renda. I encara n’ha fet més durant la segona part, en què la gran destresa del porter francès i la falta d’encert dels blaugranes per marcar han mantingut el 0-2 com a resultat vàlid.

Pujalte ha donat tot el segon temps a Octavi Tarrés. El porter suplent ha estat força tranquil, tot i que també ha tingut alguna aturada destacable.

Molt actiu en la pista s’ha trobat Reinaldo García. L’argentí ha tornat a jugar ja a la primera part i ha tingut més temps per esplaiar-se en el segon període. Malgrat que estava molt atent sobretot en defensa, en l’atac encara se li ha notat mancat de ritme.

Aquest dèficit també s’ha contagiat a la resta de l’equip, que no ha trobat la meta. Precisament, en l’acció més innocent ha arribat el 0-3. Mia Ordeig ha fet la passada interior i la pilota ha acabat al fons de la xarxa de Gelebart quan faltaven només set minuts per a la conclusió.