Un punt com a premi (3-3)

Hoquei patins

17.11.2009 22:41

El primer equip d’hoquei patins empata contra el Vilanova en un partit intens durant els 50 minuts en què els dos equips han estat ambiciosos i no han perdut en cap moment les ganes de victòria.

Després de vuit jornades la pista del Vilanova havia estat infranquejable. Tot i patir, i amb marcadors per la mínima, el conjunt del Garraf no havia cedit ni un punt. El Barça Sorli Discau ha estat el primer a esgarrapar un punt de Les Casernes. En un partit hiperdinàmic i obert des del començament fins al final, els homes de Ferran Pujalte s’han endut un punt i continuen invictes.

Amb l’ai al cor

La comparsa Son Da Rua s’ha encarregat d’apujar els decibels en una pista en què mai ha calgut crear un clima especial perquè la visita del Barça ja el genera per si sola. Però l’objectiu dels vilanovins era mantenir-se invictes a Les Casernes. Mia Ordeig i Panadero han complicat la fita perquè en la primera acció d’atac del partit ja han marcat. En 37 segons els blaugranes han posat el 0-1.

El desavantatge en el marcador ha esperonat la grada. I a la pista ha tingut un reflex directe, ja que els homes de Josep Lluís del Riu han buscat la velocitat com a arma per trencar les línies blaugrana. Egurrola no ha permès que el Vilanova marqués de moment. El Barça Sorli Discau ha volgut contemporitzar el ritme de joc per treure profit del resultat parcial.

Però tot just després d’un temps mort local, al minut 15 de partit, Roger Rocasalbas ha xutat i Marín ha aconseguit l’1-1.

La primera part ha acabat amb més emoció encara perquè, a falta de 13 segons per acabar, els àrbitres han xiulat un penal molt rigorós sobre Jordi Ferrer. Jordi Galán l’ha xutat i Egurrola l’ha desviat i ha tancat els 25 minuts.

A l’atac

El segon temps ha arrencat i no ha donat treva ni a un equip ni a l’altre. Una pilota perillosa ha estat a punt de suposar el 2-1. Tot i que els àrbitres ho han tingut molt clar, el públic s’ha queixat que s'hauria d’haver donat validesa al gol.

El Vilanova, però, s’ha replegat força ràpid per evitar que el contraatac que iniciava el Barça pogués fer mal.

El ritme de joc a la pista ha estat altíssim, desgastant els jugadors i posant a prova contínuament tant Egurrola com Arellano. I en un d’aquests setges Lluís Teixidó ha estat capaç de veure poteria i superar el corpulent porter del Vilanova.

I l’emoció ha continuat ‘in crescendo’ quan el Vilanova ha aconseguit l’empat a 2, que tampoc ha durat gaire en el marcador perquè Panadero, amb un xut exterior, ha tornat a avançar el seu equip. I la traca ha continuat. Galán ha situat l’empat a 3 a menys de 6 minuts per acabar el matx.

Blava a Carlitos

L’instant més crític s’ha viscut a 53 segons del final. Una enganxada de Carlos López amb l’estic li ha valgut la blava. El Vilanova, mitjançant Marín, ha disposat d’una falta directa que Egurrola ha aturat. Amb només 3 homes a la pista, el Barça ha mantingut el resultat i s’ha endut un punt.

CP VILANOVA, 3
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 3

CP Vilanova (1+2): Arellano, Riba, Ferrer, Rocasalbas (1), Marín (1) – cinc inicial - Bartres, Galán, (1)

FCB Sorli Discau (1+2): Egurrola, Páez, Ordeig, Panadero (2), Borregán – cinc inicial – Adroher, Teixidó (1)

Gols: 0-1, Panadero, m. 1; 1-1, Marín, m. 15; 1-2, Teixidó, m. 36; 2-2, Rocasalbas, m. 39; 2-3, Panadero, m. 40; 3-3, Galán, m. 44

Targetes: Blava a López (FCB)

Àrbitres: Delfa i López