Primer test de nivell superat (1-5)

Hoquei patins

10.10.2009 17:43

El Barça Sorli Discau ha resolt amb nota un dels partits més complicats que es preveuen aquesta temporada. Els blaugranes han sortit de Les Comes amb un triomf sòlid i amb el domini del partit des del començament.

El Proinosa Igualada no ha pogut respondre el plantejament del primer equip d'hoquei patins. Coneixedor de les dificultats que històricament han generat els de l'Anoia, el Barça Sorli Discau ha estat seriós i resolutiu des del primer minut fins al darrer. Els homes de Ferran Pujalte s'havien plantejat aquest duel com al primer contra un dels rivals que aspiren al títol. I l'avaluació després de la tercera jornada de l'OK Lliga és que el Barça hi va pel camí correcte.

A més, cal destacar l'esportivitat dels dos equips sobre la pista. Fins al darrer minut no s'han arribat a les 10 faltes d'equip, tot i que al darrer minut s'han produït les accions més incòmodes de tot el matx.

Ben encarrilat

El primer gol del partit l'ha convertit Sergi Panadero. El davanter blaugrana ha aprofitat la mala col·locació del porter per empalar un xut des del mig camp, escorat a la dreta de l'atac barcelonista, per passar la bola entre les guardes de Balagué. El 0-1 ha arribat al minut 5 i 20 segons de la primera part.

Pràcticament en l'acció següent Carlos López ha vist com sancionaven un moviment seu amb falta directa. Però el xut de Formatgé no ha anat més enllà ja que, tot i que el jugador ha acabat envestit per Panadero quan tots lluitaven per la pilota, els àrbitres no han xiulat res.

I cap a les acaballes del primer temps, Davi Páez també ha buscat el xut llunyà i ha trobat el 0-2, ajudat per un defensor igualadí que ha tocat la bola amb el patí.

Amb el partit apamat pels blaugranes, el treball visitant no ha cessat. Egurrola, molt atent fins al moment, ha salvat una de les ocasions més perilloses dels locals. Torner, amb un xut de cullera creuat, ha obligat el porter blaugrana a desviar amb el casc la pilota.

A mig minut del descans, Jordi Adroher - que ha estat el primer partit que no ha format en el cinc inicial - ha forçat una falta i l'ha feta efectiva. 0-3 després de 25 minuts.

El Barça, molt solvent

Amb un marcador còmode, tot i que no definitiu, el Barça Sorli Discau ha continuat patinant. Alberto Borregán ha fet saltar Balagué amb un xut potent que s'ha estavellat al pal. Però d'aquesta acció sense conseqüències en l'electrònic s'ha passat al 0-4 en un contracop de llibre dels blaugranes. Borregán ha passat la bola a Carlitos López i aquest, al primer toc, ha vist en la frontal Panadero que ha sabut rematar a plaer.

I els blaugranes han continuat amb el mateix ritme, inaguantable pels de Joan Carles. Amb una nova triangulació magistral Reinaldo García ha clavat el cinquè gol del Barça Sorli Discau, tot i la defensa a què el sotmetia Edu Fernández.

Malgrat que el partit ja estava dat i beneït, la nova reglamentació ha provocat instants de més inquietud, si més no en la línia de tot el matx. Al darrer minut, tant l'Igualada com els blaugranes han comès la 10a falta. Torner ha estat capaç de fer efectiu un penal i convertir el gol de l'honor dels locals. El mateix jugador no ha pogut augmentar més el marcador ja que a falta de sis segons ha disposat d'un altre penal comès per David Páez, que ha acabat el matx expulsat amb vermella directa.

PROINOSA IGUALADA, 1
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 5

Proinosa Igualada (0+1):
Balagué, Formatgé, Creus, Fernández, Busquets - cinc inicial - Torner (1), Navarro, Baliu

FC Barcelona Sorli Discau (3+2): Egurrola, Ordeig, Páez (1), Panadero (2), López - cinc inicial - Adroher (1), Teixidó, Borregán, Reinaldo (1)

Gols: 0-1, Panadero (5'); 0-2, Páez (20'); 0-3, Adroher (25'); 0-4, Panadero (35'); 0-5, Reinaldo (45'); 1-5, Torner (50')

Àrbitres: Sandoval i López