Carles Grau, campió del món

Hoquei patins base

05.10.2009 12:00

El porter blaugrana Carles Grau celebra el títol del Mundial Sub-20. La selecció espanyola es va imposar a Portugal per 5-3 amb una actuació molt destacada del porter del Barça. El subcampionat va tenir també protagonisme blaugrana, amb Luis Querido.

Després d'un campionat magnífic, la selecció espanyola d'hoquei patins en la categoria sub-20 el va arrodonir amb una victòria que va saber encarrilar des del començament. Carles Grau, porter del segon equip blaugrana, va ser una de les peces clau del triomf, com ho havia estat durant la fase prèvia i les eliminatòries.

La final contra la Portugal de Luis Querido, jugador del Barça Sorli Discau, va començar de cara per als de Catxo Ordeig. Amb dos gols abans del descans, aconseguits per Ferran García, la selecció estatal va veure com Diogo Fernandes ajustava el resultat després de 25 minuts.

La represa no va ser gaire bona per a la selecció espanyola, ja que, tot i posar-se 3-1 als primers compassos, Joao Rodrigues va empatar la final. Precisament aquesta situació va suposar que Espanya s'esperonés i va trencar el partit amb dues dianes més.

Portugal va deslluir la final, ja que Jose Pereira i Ruben Pereira van acabar expulsats amb vermella directa, fruit de la desesperació perquè no podien retallar les diferències.
Seguint les passes dels absoluts
L'hoquei patins està d'enhorabona. Després que la selecció absoluta reedités el Campionat del Món aquest estiu a Astúries, ara és l'equip sub-20 el que ha revalidat el títol. També cal destacar la victòria de la selecció sub-19 femenina.

El secretari tècnic del Barça Sorli Discau, Quim Paüls, va ser present al PalaBassano de Bassano de Grappa (Itàlia) per seguir les evolucions dels millors jugadors de la categoria.