Resultat vàlid (4-5)

Hoquei patins

26.09.2009 22:08

El Barça Sorli Discau ha sumat els primers tres punts de l'OK Lliga contra el Maçanet. Malgrat que el resultat final ha estat ajustat, els blaugranes han dominat més folgadament el matx.

En sis minuts, el primer equip d'hoquei ha apamat el debut de l'OK Lliga. Dos gols en menys de 60 segons, un de Reinaldo que ha combinat amb Jordi Adroher i, el següent, d'Adro, jugador format al Shum Maçanet, han expressat el desig dels blaugranes i la voluntat tàcita de fer un joc vistós.

Aquesta mentalitat ofensiva s'ha tornat a reproduir amb el 0-3, aconseguit per Mia Ordeig al minut 16 de joc.

Ocasions desaprofitades

El partit ha transcorregut molt plàcidament per a un Barça que ha controlat el tempo en tot moment. I això que Pujalte no ha pogut comptar amb Sergi Panadero per uns problemes al segon dit de la mà dreta. Tot i aquesta absència, les rotacions han ajudat a mantenir una màxima intensitat sobre la pista.

De fet, els blaugranes han disposat de nombroses ocasions que no han sabut culminar sobre la porteria de Calonge.

Ara bé, hi ha hagut un petit sotrac a les acaballes del primer temps. Manel ha sorprès Egurrola i ha deixat el marcador en un 1-3 després de 25 minuts.

Un petit accident final

A la segona part el Barça ha tornat a sortir centrat. Sobretot després de veure tímidament les orelles al llop. Marc Roca, un home amb instint de gol, ha sumat el 2-3 tot just a la represa.

Amb el convenciment que la victòria podia lligar-se bé, els blaugranes han tornat a fer servir la disciplina i la creativitat en la pista. Adroher ha firmat un 'hat-trick' amb dos gols que han deixat pràcticament liquidat el matx.

Però el Barça encara ha volgut més. I la voluntat per continuar pressionant els ha valgut una falta directa després que Reinaldo través amb l'estick un davanter local. Roca ha convertit el 3-5. I el 4-5 ha arribat en el darrer sospir. Per tant, tothom ja havia assimilat el colofó del matx.

SHUM MAÇANET, 4
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 5

Shum Maçanet (1+3):
Calonge, Roca (2), Castañé, Soler - cinc inicial - Manel (2), Maqueda. Leandro

FCB Sorli Discau (3+2): Egurrola, Ordeig (1), Adroher (3), Borregán, Reinaldo (1) - cinc inicial - Teixidó, Carlitos

Gols: 0-1, Reinaldo, m. 5; 0-2, Adroher, m. 6; 0-3, Ordeig, m. 16; 1-3, Manel, m. 23; 2-3, Roca, m.28; 2-4, Adroher, m.34; 2-5, Adroher, m. 47; 3-5, Roca, m. 49; 4-5, Manel, 50

Àrbitres: García i Sanz