Campions a Igualada

Hoquei patins base

16.09.2009 15:26

Els júniors i els infantils del Barça Sorli Discau han acaparat el Torneig d'Igualada, en què s'han proclamat campions.

El rodatge dels conjunts de la base d'hoquei patins està sent molt positiu. A l'edició 29 del Torneig d'hoquei base 'Ciutat d'Igualada', Memorial Francesc Fontanellas, tant l'Infantil com el Júnior del FC Barcelona van dominar, acabant el campionat invictes.

Els més petits del planter van superar l'Olot per 6-1, l'Igualada B, per 8-3 i l'Igualada A, per 6-2. Mentre que els júniors van desfer-se per 5-3 del Castellar; tot i empatar a 4 contra el GEiEG van poder jugar pel títol contra l'Igualada, equip al que van derrotar per 4-1.

Partits amistosos

Mentrestant, continua la pretemporada del segon equip blaugrana. Els de 1a Nacional Catalana disputaran divendres, 18 de setembre, un partit amistós contra un conjunt de la Lliga francesa.

En canvi, l'equip júnior ja ha debutat en Lliga i ho ha fet amb triomf contra l'Igualada per 3-10.

Els blaugranes marquen
Els dos jugadors del Barça Sorli Discau que estan disputant l'Europeu Juvenil amb Espanya a Dinan (França) van ser els golejadors contra Itàlia. La selecció va empatar a dos contra els transalpins i continua primera de grup, tot i que empatada amb Itàlia. Pol Galbas va ser l'autor de l'1-0 i Macià va tornar a avançar el combinat estatal, dirigit per Catxo Ordeig, just abans del descans. Tot i que a la segona part, Espanya va tenir més oportunitats, a falta d'un minut pel final els italians van aconseguir l'empat decisiu.

També contra Anglaterra, contra la qual Espanya va guanyar per 9-0, Pol Galbas va marcar, en aquest cas dos gols.