A la final de la Copa Amèrica (9-1)

Hoquei patins

26.06.2010 19:27

Mia Ordeig ha tornat a marcar. Els seus dos gols han ajudat a classificar Catalunya per a la final de la Copa Amèrica. El combinat català ha tornat a demostrar el seu nivell, ara contra Brasil.

La primera semifinal de la Copa Amèrica ha estat un nou passeig per a la selecció de Catalunya, en què juguen dos blaugranes, Mia Ordeig i Sergi Panadero. Mia Ordeig ha col·laborat amb dos dels nou gols amb què els de Jordi Camps han derrotat el Brasil. El conjunt sud-americà no ha pogut aturar en cap moment el joc ofensiu dels amfitrions. Ja al descans, el resultat ha estat força contundent: 5-0.

Malgrat que el marcador no s’ha inaugurat fins al minut 10, amb una diana de Titi Roca, aleshores Marc Gual i Jordi Bargalló han aconseguit dos gols més en menys d’un minut. El quart ha estat obra d’Ordeig i Jordi Bargalló ha tornat a marcar abans d’arribar al descans.

En el segon temps, Catalunya, mitjançant Ordeig de penal, ha arribat al 6-0. Quan faltaven quatre minuts per al final, Brasil ha convertit el seu únic gol. André Wada ha tingut l’honor de superar Sergi Fernández, quan el resultat ja era de 8-1.

I encara hi ha hagut un últim gol dels locals. Marc Torra ha tancat la golejada en el darrer minut.

Els catalans esperen conèixer el rival de demà. Argentina s’enfronta a Xile a partir de les 21.00 h.
CATALUNYA, 9
BRASIL, 1

Catalunya (5+4):
Fernández, Roca, Panadero, Torra, Bancells –cinc inicial– Gual, Ordeig, Bargalló, Rocasalbas.

Brasil (0+1): Rieger, Zanini, Jurandyr da Silva, Karam, Matos –cinc inicial– André Wada, Rodrigues, Roque Junior, De Aguias, Novaes.

Gols: 1-0, Titi Roca, min 10; 2-0, Gual, min 14; 3-0, Bargalló, min 14; 4-0, Ordeig, min 23; 5-0, Bargalló, min 25; 6-0, Ordeig, min 16; 7-0, Bargalló, min 31; 8-0, Bancells, min 33; 8-1, André Wada, min 36; 9-1 i Torra, min 40.

Àrbitres: Luis Reyes (Xile) i Christian Madariaga (Xile).