Ordeig i Panadero golegen amb la selecció

Hoquei Patins

22.06.2010 18:33

La selecció catalana va arrencar amb força a la Copa Amèrica que es disputa a Vic. Els blaugrana Ordeig i Panadero van col.laborar en la golejada per 9 a 1 contra l´Uruguai.

La selecció catalana d´hoquei patins es va estrenar ahir amb golejada a la Copa Amèrica que es disputa a Vic. Els catalans van superar l´Uruguai per 9 gols a 1. L´equip entrenat per Jordi Camps no va patir gens ni mica per desfer-se dels uruguaians, com evidencia el resultat. Tant és així que, als cinc minuts, el combinat català ja guanyava per 2 a 0. Els sudamericans van retallar distàncies però la reacció catalana va ser fulminant.

Resposta contundent

2009-12-27_CATALUNYA_-_ARGENTINA_HOCKEY_PATINES_007.jpgNomés dos minuts després del gol dels uruguaians, Marc Torra va encarrilar la golejada. Els gols catalans van caure de manera imparable i la contribució blaugrana es va fer esperar. Als últims minuts, Panadero i Ordeig van establir el resultat final.

Després del partit inaugural, els catalans lideren el grup B amb 3 punts, els mateixos que Xile. Els xilens van golejar l´Equador per 8 gols a 0.

Aquest vespre, segon partit
L´equip català s´enfronta aquest vespre (21:30 hores) a Xile. Els dos equips estan empatats a tres punts al capdavant de la classificació. La selecció completarà la primera fase amb els partits contra Costa Rica i l´Equador, demà i dijous, respectivament.