Celebració de campió (7-1)

Hoquei Patins

05.06.2010 19:05

Miquel Agut

El Barça Sorli Discau, campió de l'OK Lliga abans de jugar aquesta tarda, ha golejat l'Alcoi per 7 a 1 en l'últim partit de la temporada al Palau. Borregán (2), Adroher (2), Carlitos, Panadero i Teixidó han estat els golejadors

L'equip de Ferran Pujalte sabia abans de començar que ja era campió, però ha jugat com si encara no ho fos. L'Alcoi amb prou feines ha passat de mitja pista i l'equip blaugrana ha ofert una exhibició de joc col·lectiu. Tant els cinc titulars –Egurrola, Teixidó, Borregán, Panadero i Reinaldo- com els jugadors que han entrat de refresc han protagonitzat un atac-i-gol continu que, naturalment, ha tingut final feliç.

Doblet de Borregán

Des del primer minut ha semblat que la pista fes baixada, l'atac només era blaugrana. Sergi Panadero ha pogut marcar amb un llançament creuat que ha sortit lleugerament desviat i Reinaldo ha desparofitat 2010-06-05_PARTIDO_02.JPGdues ocasions: la primera, amb una rematada d'oportunisme, i, la segona, amb un altre tir creuat. Ha hagut de ser Beto Borregán, de passada de Panadero, qui obrís el marcador i, com que no en té mai prou, ha fet el segon gràcies a una canonada que ha picat al pal abans d'entrar.

El tercer gol, obra de Jordi Adroher després de rematar una passada de la mort de Carlitos López, ha posat la cirereta d'una gran primera part.

Segon part plàcida

A la represa, el Barça Sorli Discau ha continuat assetjant la porteria visitant, tot i que el partit ha perdut una mica d'intensitat. Ferran Pujalte ha fet més rotacions a la plantilla. Fins i tot ha fet entrar Octavi Tarrés en el lloc d'Aitor Egurrola en el primer minut de la segona part. Tarrés ha protagonitzat una gran intervenció quan ha aturat un penal i, pocs minuts després, Adroher ha fet el quart amb un llançament potentíssim després de rebre una assistència de Carlitos López. Precisament l'argentí ha fet el cinquè amb una acció d'oportunisme. Ha estat el preludi del sisè, un golàs de Panadero que ha marcat gràcies a un obús creuat que el porter encara no ha vist. Amb el partit sentenciat, l'Alcoi ha fet el gol de l'honor gràcies a un contraatac transformat per Carlos Pérez.

Moment Teixidó

2010-06-05_PARTIDO_11.JPGAmb el partit més que sentenciat i amb el títol a la butxaca, faltava un dels moments més emotius de la tarda i ha arribat amb el gol de Lluís Teixidó. L'osonenc ha marcat per última vegada amb la samarreta blaugrana i els tècnics i jugadors que hi havia a la banqueta s'han aixecat per aplaudir-lo.

L'únic jugador que no ha tingut minuts ha estat Mia Ordeig, que arrossega molèsties de la final de la Lliga europea disputada a Valdagno. El d'avui ha estat l'últim partit de la temporada al Palau Blaugrana. El campió tancarà el campionat a la pista del Tenerife.

Borregán celebrant un gol. Fotos: Miguel Ruiz - FCB.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 7
ENRILE PAS ALCOI, 1

FC Barcelona Sorli Discau (3+4):
Egurrola, Panadero (1), Teixidó (1), Borregán (2), Reinaldo –cinc inicial– Ordeig, Páez, Adroher (2), López (1), Tarrés (ps)

Enrile PAS Alcoi (0+1): Navedo, Maggio, Christian Santiago, La, Rodero –cinc inicial– Illa, Sáez, Cañellas, Pérez (1)

Gols: 1-0, Borregán, min 9; 2-0, Borregán, min 16; 3-0, Adroher, min 24; 4-0, Adroher, min 33; 5-0, López, min 35; 6-0, Panadero, min 40; 6-1, Pérez, min 43; 7-1 i Teixidó, min 49.

Àrbitres: Valverde i López.