La final dependrà del segon partit (4-4)

Hoquei patins

27.05.2010 22:08

Miquel Agut

Quan David Páez ha marcat al primer minut semblava que el partit seria bufar i fer ampolles però el Porto no ha desconnectat. Després d´una primera part poc vistosa, la segona ha estat anàrquica. L´accés a la final depen del partit contra el Valdagno

Tot i el gol matiner, els portuguesos no han canviat la tàctica i han seguit plantejant un partit molt defensiu. El Barça Sorli Discau ha intentat trobar escletxes en l´atapeïda defensa o sorprendre amb xuts llunyans mentre el Porto ho ha fiat tot a les contres.

El partit ha estat molt tàctic fins al descans però els dos equips han gaudit de prou ocasions per tornar a moure el marcador. Els portuguesos han amenaçat dues vegades des de l´stick de Pedro Gil. El català del Porto sempre s´ha trobat amb un Egurrola estel.lar –ha aturat un penal- i, si no, s´ha trobat amb el travesser. Per banda blaugrana, Reinaldo ha disposat d´un u contra u i Carlitos López ha estat a punt de fer el segon amb dues rematades d´oportunista des de l´interior de l´àrea.

Segona part descontrolada

La segona part ha començat amb alguns contra-atacs que els porters han neutralñitzat i, quan semblava que continuaria la monotonia, una rematada d´home d´àrea de Jorge Silva, ha establert l´empat. Era el minut 6 de la represa i el Barça Sorli Discau ha reaccionat com un campió. Reinaldo ha necessitat poc més d´un minut per assistir Ordeig. L´ososnenc ha caçat la bola al vol al segon vol i ha desactivat moralment els portuguesos. El protagonisme de l´argentí ha continuat creixent, tant que ha transformat un penal que ha significat el 3 a 1. Reinaldo ha encarat el porter amb paciència i l´ha batut amb una rematada elèctrica. Ha estat un gol digne d´un especialista.

DSC_2788.JPGTan important com l´aparició de Reinaldo ha estat la determinant actuació d´Egurrola. Just després del tercer gol blaugrana, el porter s´ha lluït i ha salvat el llançament de penal executat per Pedro Gil. A partir d´aquí, el partit ha embogit. A 8 minuts del final, Pedro Gil ha marcat amb un obús des de la frontal. Només 1 minut després, els portuguesos han aprofitat un penal i han establert un empat inesperat. A 6 minuts del final, el Barça Sorli Discau ha replicat amb un gol de falta directa, obra de Carlitos López. Quan faltaven 5 minuts, Filipe Santos ha aprofitat una contra i ha restablert l´empat, en aquesta ocasió a quatre gols.

El partit s´ha mantingut anàrquic en els últims minuts, però ja no hi ha hagut més ocasions clares per a desequilibrar-lo. Els blaugrana disputaran el segon partit del grup dissabte contra el Valdagno, l´equip amfitrió.
FC PORTO, 4
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 4

FC Porto (0+4):
Bosch, Santos, Moreira, Gil (2), Ventura (1) – cinc inicial – Silva (1), Azevedo, Emmanuel García, Costa

FC Barcelona Sorli Discau (1+3): Egurrola, Ordeig (1), Páez (1), Panadero, Borregán – cinc inicial – Adroher, Teixidó, López (1), Reinaldo (1)

Gols: 0-1, Páez, min. 1; 1-1, Silva, min. 30; 1-2, Ordeig, min. 32; 1-3, Reinaldo, min. 35; 2-3, Gil, min. 40; 3-3, Ventura, min. 41; 3-4, López, min. 43; 4-4, Gil, min. 45

Àrbitres: Fermi i Carmazzi