Virtualment campions (0-5)

Hoquei patins

22.05.2010 20:33

El Barça Sorli Discau s’ha imposat al Coinasa Liceo a domicili per un clar 0-5. Els blaugranes tenen a tocar el títol de l’OK Lliga. Quan falten dues jornades per al final, els de Pujalte sumen quatre punts més que el segon classificat, el Liceo.

El partit a Riazor es plantejava com a una autèntica final entre el Barça Sorli Discau i el Coinasa Liceo. La victòria donava virtualment el títol als blaugranes. I així ha estat.

El primer equip no ha dubtat en cap moment. El resultat ha estat contundent. Amb dos gols abans del descans, marcats per Reinaldo García, ex del Liceo, i de David Páez, i tres més al segon temps, un de Panadero (falta directa) i dos de Lluís Teixidó, els homes de Ferran Pujalte han complert amb la missió i d’una manera indiscutible.

Aquesta victòria fa sumar 73 punts al Barça. El Liceo, segon, es queda amb 69. Això significa que si el Barça guanyés el pròxim partit de l’OK Lliga matemàticament seria campió. Tot plegat pot passar al Palau Blaugrana contra l’Enrile PAS Alcoi el cap de setmana del 5-6 de juny. Abans, el primer equip d’hoquei té un altre repte molt important: la Final a Sis de Valdagno.

Solidesa blaugrana

liceobar3.jpgEl Barça Sorli Discau sabia què podia trobar a la Corunya. Davant del màxim realitzador de l’OK Lliga, els catalans han estat seriosos. Amb una defensa compacta, el plantejament de joc ofensiu ha estat directe.

Reinaldo García ha trobat una bona posició per rematar al pal. I així ha arribat el 0-1.

El gol ha mantingut la proposta visitant. Tot i que els gallecs han corregut, la serenor amb què ha arribat el Barça en el balanç defensiu ha servit perquè no fes errades. Abans d’arribar al descans, també amb un xut de cullera, David Paéz ha marcat el 0-2.

L’experiència marca la diferència

liceobar1.jpgEl domini sobre el parquet de Riazor ha estat evident, però encara hi ha hagut molt en joc.

Ara bé, la desena falta del Liceo ha servit de punt d’inflexió. Sergi Panadero no ha fallat davant de Llaverola. El 0-3 ha trencat definitivament el matx i poca reacció han tingut els de Carlos Gil quan han vist com Lluís Teixidó ha aconseguit el quart i el cinquè en menys de tres minuts.

El 0-5 ha estat un resultat inapel·lable i que deixa en safata el títol de la regularitat al Barça Sorli Discau.

COINASA LICEO, 0
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 5

Coinasa Liceo (0+0):
Llaverola, Lamas, Gual, Bargalló, Barreiro –cinc inicial– Grasas, Álvarez.

FC Barcelona Sorli Discau (2+3): Egurrola, Ordeig, Panadero (1), Borregán, Reinaldo (1) –cinc inicial– Páez, Adroher, Teixidó (2), López.

Gols: 0-1, Reinaldo, min 12; 0-2, David Páez, min 24; 0-3, Panadero, min 37; 0-4, Teixidó, min 38; 0-5 i Teixidó, min 40.

Àrbitres: Mayor i López.