Victòria de campions (5-1)

Hoquei patins

08.05.2010 18:15

Gustau Galvache

El Barça ha demostrat al Palau les seves cartes de cara a aconseguir la tretzena Lliga consecutiva, després de derrotar contundentment per 5 a 1 el tercer classificat de l’OK Lliga, el Patí Vic. La lluita pel títol se centra ara amb el Liceo.

Avui al Palau el FC Barcelona Sorli Discau ha demostrat el seu potencial ofensiu i defensiu. Ofensivament parlant amb un referent prop de la porteria rival com és l’argentí Carlos López i defensivament amb molta solidesa i controlant en tot moment l’atac del CP Vic.

El Vic té la pilota i el Barça les ocasions

L’inici del partit ha esta marcat per un cert nerviosisme d’ambdós equips. Blaugranes i vigatans sabien què es jugaven i han trigat a entrar en joc. Malgrat que el CP Vic ha disposat de més temps de possessió de pilota, les ocasions han vingut del costat blaugrana.

Reinaldo García ha enviat la pilota al travesser en el minut 3, i els xuts de Borregán, del mateix Reinaldo i Ordeig han fet treballar Sergi Fernández, porter del Roncato Patí Vic.

No ha estat fins al minut 10 que Bancells ha xutat i Egurrola ha tingut la seva primera intervenció.

Assetjament amb recompensa

_GPF6883.jpgEl FC Barcelona Sorli Discau ha continuat amb la línia demostrada durant els primers 15 minuts, xutant i creant perill. L’assetjament dels blaugranes a la porteria del Vic ha vist la seva recompensa. En el minut 19, i poc després de l’entrada a pista d’un jugador més ofensiu com és Carlos López i un temps mort demanat per Ferran Pujalte, el blaugrana Lluís Teixidó ha obert el marcador amb un xut a prop de la porteria de Fernández. El 2 a 0 ha arribat en una acció personal de Carlos López. Ha robat una pilota en defensa i superant la defensa vigatana ha introduït la pilota a la porteria del CP Vic.

Hat-trick de Carlitos

Malgrat que el marcador els era favorable, els homes de Ferran Pujalte no han sortit a especular amb el marcador. El joc vertical i directe del FC Barcelona Sorli Discau li ha servit per marcar el tercer gol, que ha estat obra de Carlos López. Sense treva en el ritme de joc, un xut al pal de Panadero ha demostrat que el Barça volia demostrar les seves ànsies d'aconseguir una victòria contundent.

La desena falta del Vic ha significat el tercer gol de Carlos López, que ha executat la falta directa magistralment, al costat del pal esquerre de Sergi Fernández.

No abaixen el nivell

Els blaugranes no han abaixat el nivell després del quart gol. Amb ganes de demostrar la seva qualitat, només les intervencions de Sergi Fernández han fet que el resultat no es mogués en el marcador.

_GPF6911.jpgL’exclusió de Reinaldo García, per targeta blava, i la de Panadero, també per blava, han fet que el Vic pogués llançar una falta directa per acumulació de faltes, però de nou Egurrola ha aturat el llançament de Marc Torra. En aquest moments i durant gairebé un minut, el Barça s’ha quedat només amb dos jugadors, i més d’un minut i mig ha jugat amb tres, però els blaugranes han continuat mantenint la porteria a zero. I casualitats de l’esport, en el moment en què el Barça ha recuperat tots els jugadors, Roca ha marcat el 4 a 1.

Borregán culmina la golejada

El capità blaugrana, Beto Borregán, ha culminat l’excel·lent partit dels homes de Pujalte amb el 5 a 1, gràcies a una acció de tècnica del jugador del FC Barcelona Sorli Discau.

La fitxa del partit
FC BARCELONA SORLI DISCAU 5

RONCATO PATÍ VIC 1

FCB Sorli Discau (2+3): Egurrola, Ordeig, Panadero, Borregán (1), Reinaldo -cinc inicial-, Páez, Teixidó (1), López (3), Adroher.

Roncato Patí Vic (0+1): Fernández, Carbó, Roca (1), Bancells, Torra -cinc inicial-, Masoliver.

Gols: Teixidó, 1-0, min19; López, 2-0, min 23; López, 3-0, min 29; López, 4-0, min 33; Roca, 4-1, min 48 i Borregán, 5-1, min 49.

Targetes blaves: Reinaldo i Panadero.

Àrbitres: Válverde i López.