Mitja part és suficient (2-5)

Hoquei patins

30.04.2010 22:59

El Barça Sorli Discau resta una jornada més a l’OK Lliga i continua amb totes les opcions per guanyar el títol. Els de Pujalte han golejat el Tecnol Reus a domicili i dormen líders en espera del que facin el Liceo i el Vic en la 26a jornada.

Els blaugranes han demostrat les seves intencions des del primer segon de partit. Guanyar el títol de Lliga és a les seves mans. Només han de guanyar els partits que queden per acabar la temporada. Ara ja quatre. I, a més, passen la pressió al Liceo i el Vic, que han de jugar aquest dissabte. Tots dos juguen com a locals: els gallecs davant del GEiEG i el Vic contra el Vilanova.

Els quatre gols blaugranes aconseguits a la primera part han servit per pràcticament confirmar el triomf ja abans del descans i poder treballar amb tranquil·litat la resta del partit. En el segon temps, Reinaldo n'ha marcat un més per als blaugranes.

Quatre gols a la primera part

El primer equip d’hoquei patins ha fet la feina a Reus. Amb una filosofia netament ofensiva, i amb un balanç defensiu ràpid i perfecte, el Barça Sorli Discau ha estat eficaç.

Mia Ordeig ha trencat el 0-0 inicial amb un xut precís que ha deixat sense resposta Guillem Trabal. Només tres minuts després, Panadero ha millorat el gol amb un xut creuat des de la banda dreta de l’atac blaugrana.

Amb un ritme de joc altíssim, el Reus també ha intentat córrer al contraatac. Però les ocasions que ha tingut han acabat ben tallades per la defensa visitant.

El festival culer encara ha augmentat. Novament Panadero ha estat hàbil i ha trobat un bon espai per superar Trabal, totalment desbordat.

Alejandro Domínguez, el tècnic del Tecnol Reus, ha demanat temps mort veient els problemes que ha generat el Barça i les poques solucions que han trobat els homes a la pista. El Reus ha mogut la banqueta, però no ha estat suficient. En la primera acció, després del minut Reinaldo, ha convertit el 0-4, un resultat massa contundent.

L’única manera que han tingut els locals de superar Egurrola ha estat de penal. Alessandro Bertolucci ha estat l’encarregat de xutar i de deixar l’1-4 amb què s’ha arribat al descans.

Defensa perfecta

Si l’eficàcia golejadora dels blaugranes ha estat magnífica durant el primer temps, al darrere, el Barça també ha treballat per obtenir nota. Egurrola s’ha anat animant de mica en mica, i cap jugador del Reus ha sabut com superar-lo: ni en jugada d’equip, ni aprofitant els refusos, ni al contraatac... Ni, ara, de penal. De fet, els reusencs han tornat a disposar d’un altre llançament de falta que Molet, en aquesta ocasió, no ha marcat.

En la continuació de la jugada, aquest jugador ha vist la targeta blava, fet que suposava deixar el seu equip amb tres jugadors de pista durant dos minuts. Mia Ordeig, però, no ha pogut aprofitar la directa.

El Reus, que ha completat el cicle de 10 faltes i també un de cinc, ha agraït que els blaugranes no augmentessin més les rendes en l’execució de les directes.

Com a conseqüència d'una jugada, Reinaldo ha batut des de la mitjana distància Trabal. Ha estat l’1-5.

Encara ha pogut arribar el 2-6, perquè Alessandro Bertolucci ha vist la blava per una empenta a Mia Ordeig. Però Carlitos López no ha superat Trabal.

La rúbrica final l'ha posat Mirko Bertolucci, amb un xut que ha deixat el 2-5 final.

TECNOL REUS DEPORTIU, 2
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 5

Tecnol Reus Deportiu (1+1):
Trabal, García, Caldú, Negro, Mirko Bertolucci (1) – cinc inicial– Casanovas, Molet, Alessandro Bertolucci (1).

FCB Sorli Discau (4+1): Egurrola, Ordeig (1), Panadero (2), Borregán, Reinaldo (2) –cinc inicial– Páez, Teixidó, López.

Gols: 0-1, Ordeig, min 7; 0-2, Panadero, min 10; 0-3, Panadero, min 12; 0-4, Reinaldo, min 14; 1-4, Sandro Bertolucci, min 19; 1-5, Reinaldo, min 43 i 2-5, Mirko Bertolucci, min 48.

Targetes blaves: Molet i Sandro Bertolucci (REU).

Àrbitres: García i Prades.