Remuntada a Blanes (3-5)

Hoquei patins

24.04.2010 21:58

El Barça Sorli Discau ha superat una prova complicada a Blanes. Els blaugranes han remuntat dos cops l’avantatge local i s’han imposat al tram final del partit. El triomf els manté amb totes les opcions per guanyar l’OK Lliga.

El primer equip d’hoquei patins ha sumat els tres punts que buscava a Blanes. Els homes de Ferran Pujalte, però, han hagut de saber patir a la pista de la Selva. La concentració ha estat lbona i han sabut capgirar el partit en les dues ocasions en què el Blanes s’ha posat per davant.

De menys a més

El Barça ha hagut de córrer en el primer temps. Un gol de Ramon Benito ha obert el marcador al minut 10 del primer període. L’exjugador blaugrana ha completat un contraatac i ha creuat molt bé la pilota en un mà a mà amb Aitor Egurrola.

Aquest gol ha servit per reactivar uns blaugranes que, tot i que han disposat d’ocasions, no les acabaven de materialitzar. Lluís Teixidó ha tingut la pilota de l’empat i no l’ha errada. Però de nou s'ha arribat al descans amb un 2-1. Xevi Armengol s’ha aprofitat d’un bloqueig i ha despistat la defensa blaugrana. El seu llançament ha acabat al fons de la porteria blaugrana.

Malgrat el resultat advers, el Barça Sorli Discau no ha perdut la concentració. El bon treball que s’estava executant s’ha vist recompensat amb el 2-2. David Paéz ha culminat una bona jugada que ha rematat al segon pal.

El golàs del dia

Els de Manel Barceló han estat capaços d’exhaurir les seves opcions amb una diana de Dani Rodríguez. A partir d’aquest moment, els blaugranes han continuat amb un ritme més alt de joc.

Així, ha arribat el 3-3, aconseguit per Teixidó, l’home més inspirat del dia. L’empat ha estat un prolegòmen de luxe per al gran gol del partit. Jordi Adroher ha rebut la pilota, l’ha aixecada i l’ha acabat picant amb una gran destresa. Per la plasticitat del gol, aquesta diana ha donat més força als blaugranes, que han acabat de rubricar el partit amb el 3-5. Panadero, de falta directa, l’ha marcat quan quedaven tres minuts per al final.

SATHER BLANES, 3
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 5

Sather Blanes (2+1):
Freixes, Benito (1), Armengol (1), Rodríguez (1), Selva –cinc inicial– Plaza, Serrano, Ridaura, González.

FC Barcelona Sorli Discau (1+4): Egurrola, Ordeig, Panadero (1), Borregán, Reinaldo –cinc inicial– Páez (1), Adroher (1), Teixidó (1), López.

Gols: 1-0, Benito, min 10; 1-1, Teixidó, min 13; 2-1, Armengol, min 23; 2-2, Páez, min 29; 3-2, Rodríguez, min 35; 3-3, Teixidó, min 32; 3-4, Adroher, min 34; 3-5 i Panadero, min 47.

Àrbitres: Gómez i Molina.