Fi d'una fase perfecta (0-4)

Hoquei patins

27.03.2010 22:28

El Barça Sorli Discau ha tancat una primera fase de la lliga europea perfecta amb l’última victòria a la pista del Bassano. Dos gols d’Adroher i Reinaldo han donat aquesta victòria moral.

El Bassano 54 havia de guanyar el seu partit i esperar una derrota del Lloret. Encara que era difícil, els italians tenien una petita possibilitat de classificar-se per a la Final a Sis de la lliga europea. I per això ha sortit d’inici molt fort, amb una forta defensa que ha minvat el potencial ofensiu del Barça Sorli Discau.

A mesura que l’equip blaugrana ha anat fent canvis, han aconseguit obrir la llauna amb el gol d’Adroher, un xut al segon pal a passi de Carlos López. Amb el mínim avantatge de 0 a 1 s’ha arribat al descans.

Superioritat absoluta

A la represa, el desgast físic ha passat factura a l’equip italià, que ha vist com el Barça Sorli Discau començava a trobar-se millor sobre la pista. Així, els de Ferran Pujalte han aconseguit el domini de la possessió i han aconseguit trencar el partit amb el segon gol, que l'ha fet Reinaldo García de penal. El mateix jugador n'ha fet de seguida el tercer, amb un xut de falta directa. I la cirereta del pastís l’ha posat Jordi Adroher, que en la jugada del quart gol ha driblat el porter dins l’àrea.

Cal destacar d’aquesta segona part la bona actuació del porter Octavi Tarrés, que ha sortit en substitució d’Aitor Egurrola. Amb aquesta victòria a Bassano, el Barça Sorli Discau tanca una primera fase exel·lent de la lliga europea, amb sis victòries en sis partits, un registre que no ha aconseguit cap equip en aquesta competició. Ara, cal esperar la Final a Sis.

BASSANO 54, 0
FCB SORLI DISCAU, 4

Bassano 54: Massimo, Alberto, Esteban, Claudio i Pallarés –cinc inicial–, Steffano, Fabrio, Giovanni

FC Barcelona Sorli Discau: Egurrola, Páez, Panadero, Teixidó i Borregán – Ordeig, Adrher, Carlos López, Reinaldo, Octavi Tarrés

Gols: 1-0, Adroher (19’); 0-2, Reinaldo (28’); 0-3, Reinaldo (30’); 0-4, Adroher (43’)