Victòria folgada (8-3)

Hoquei patins

20.03.2010 18:00

El Barça Sorli Discau ha guanyat el Lleida en un partit dominat des del començament però en què els blaugranes han hagut d’eixugar un primer gol contra els lleidatans. Tot i això, la diferència entre els dos equips s’ha fet palesa a la pista.

Tot i que el Lleida ha estat el primer a arrencar el partit, amb el 0-1 d’Andreu Tomàs que ha sorprès pràcticament tothom, els blaugranes han reaccionat ràpidament. El joc dels locals ha estat ràpid i molt fluid. Només ha calgut esperar que arribessin els gols. I ja abans del descans, Carlitos López i Reinaldo García han capgirat el marcador. Borregán ha encetat el segon temps amb dues dianes més, una de jugada i una altra de penal. López i Adroher, amb dos gols més cadascun, han completat la golejada.

Marca el Lleida però reacciona bé el Barça

2010-03-20_FCB_SORLI_DISCAU_-_LLEIDA_LLISTA_BLAVA_010.jpgEl ritme de joc ha estat molt ràpid des del començament. El Barça Sorli Discau, amb Ordeig, Panadero, Carlitos i Reinaldo com a homes de pista, ha imprès molta velocitat, amb una possessió també molt alta de la bola. Curiosament, el Lleida ha aprofitat una de les poques ocasions en què ha pogut atacar per batre Aitor Egurrola. Andreu Tomàs, amb un xut creuat, ha colat el 0-1.

Els blaugranes, però, no han alterat el dibuix de partit. Amb un joc netament ofensiu, i amb generació d’oportunitats de gol, algunes avortades per Ramón Gascón, i altres, per la mala sort, el Barça ha seguit confiant en les seves aptituds.

Així, al minut 13 Mia Ordeig ha iniciat l’atac i ha esperat el moment adient per passar cap enrere la pilota. Carlos López l’ha sabut arrossegar per empatar l’enfrontament.

2010-03-20_FCB_SORLI_DISCAU_-_LLEIDA_LLISTA_BLAVA_004.jpgNomés han calgut 21 segons per capgirar el resultat i imposar la lògica del primer temps. També ha estat Mia Ordeig qui ha sabut trobar Reinaldo García perquè l’argentí, en un moment de forma molt dolç, superés Gascón.

Nalo ha disposat d’una nova ocasió, però la pilota s’ha estavellat al pal. Toni Seró també ha estat a punt de marcar per part visitant.

Però amb el 2-1 ha acabat el primer temps.

Millor a la segona part

2010-03-20_FCB_SORLI_DISCAU_-_LLEIDA_LLISTA_BLAVA_002.jpgEl Barça Sorli Discau ha mantingut el ritme de vertigen a la represa. Alberto Borregán n'ha clavat el tercer al minut i mig del segon període. I un minut després, el capità ha convertit un penal forçat per Adroher en el quart gol per al seu equip.

Però l’atac i gol dels de Pujalte no s’ha aturat. Carlitos López s’ha lluït en el 5-1, una jugada al costat de la porteria amb firma de l’argentí.

El segell personal també l’ha posat Jordi Adroher en convertir en gol un xut precedit d’un dríbling. I els de Ferran Pujalte no han deixat ni respirar el Lleida perquè Carlos López ha firmat el seu ‘hat-trick’ en combinació amb Adroher.

A la recta final del partit les defenses han perdut força malgrat que el segon gol visitant ha estat de penal. Un xut que Toni Seró no ha desaprofitat, i ha enganyat Egurrola passant-li la pilota per sota del cos.

Amb el partit decidit des de feia estona, Adroher ha tornat a marcar i Seró i Maiol Giralt han replicat 90 segons amb una acció brillant en què Egurrola no ha pogut fer-hi gaire.

Pinya del Barça Sorli Discau després de marcar. Fotos: Àlex Caparrós - FCB.
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 8
LLEIDA LLISTA BLAVA, 3

FC Barcelona Sorli Discau (2+6): Egurrola, Ordeig, Panadero, López (3), Reinaldo (1) –cinc inicial– Paéz, Adroher (2), Teixidó, Borregán (2)

Lleida Llista Blava (1+2): Gascón, Trilla, Maiol (1), Seró (1), Tomàs (1) –cinc inicial– Ràfols, Soteras, Vergés

Gols: 0-1, Andreu, min 4; 1-1, López, min 13; 2-1, Reinaldo, min 13; 3-1, Borregán, min 27; 4-1, Borregán, min 28; 5-1, López, min 33; 6-1, Adroher, min 35; 7-1, López, min 37; 7-2, Seró, min 38; 8-2, Adroher, min 40; 8-3, Giralt, min 41

Àrbitres: Prades i Martínez