Directes a l'F6 (2-6)

Hoquei patins

06.03.2010 20:54

El Barça Sorli Discau s’ha assegurat matemàticament el bitllet per a la Final a 6 a falta d’una jornada per acabar la fase regular. Els de Pujalte, que continuen invictes a Europa, han guanyat al Lloret per 2-6.

Aquesta victòria és la cinquena dels blaugranes a la Lliga europea en cinc jornades disputades. El Barça Sorli Discau ja té el bitllet per a la final continental d’aquesta temporada, la Final a 6, que tindrà lloc el darrer cap de setmana de maig (lloc per determinar). D’aquesta manera, el primer equip d’hoquei jugarà sense pressió el darrer partit de la lligueta a la pista del Bassano italià el 27 de març.

Tot i començar molt bé el partit, amb un Reinaldo García exercint de director d’orquestra i amb un marcador de 0-3, el Lloret ha posat l’ai al cor en marcar abans d’arribar al descans el seu primer gol i el 2-3 en la primera acció pràcticament del segon període. Els blaugranes, però, hi han sabut reaccionar. El tercer gol de Nalo, de penal, ha ajudat a tranquil•litzar el joc i a donar el control del partit als de Pujalte fins al final.

Com ja va passar en el partit contra el Cerceda, Sergi Panadero ha estat assegut a la banqueta amb els seus companys per donar-los suport. El davanter té una luxació al cinquè dit de la mà dreta i estarà de baixa durant tres setmanes més.

Reinaldo mou l’equip

Els blaugranes han arrencat el partit prenent la iniciativa. Però el Lloret ha provat d'inquietar-los. En uns minuts força freds, cap dels dos equips ha estat encertat per treure avantatge a favor seu.

Reinaldo García ha reorientat el joc de l’equip. Per començar, un gran xut des de fora de l’àrea ha suposat el primer gol del partit. Una diana maquíssima que ha fet veure moments d’un Barça esplèndid.

El mateix Nalo ha pogut marcar-ne el segon del quadre visitant. Movent molt bé la pilota, lluitant per controlar-la i buscant el lloc per colar-la, el defensa ha clavat el 0-2 sense que Ferran Serra pogués fer-hi res.

I Reinaldo encara ha tingut molt a prop el ‘hat-trick’ però el xut ha anat fora per molt poc. Qui ha marcat el 0-3 del Barça Sorli Discau ha estat el capità. Borregán, amb un xut impecable, ha obligat Iván Tibau, l’entrenador del Lloret, a demanar temps mort amb urgència.

Amb la rotació de la banqueta, el conjunt local ha guanyat en intensitat, i un contracop, amb un Barça que no ha arribat a replegar-se ràpidament, ha suposat que Martos i Víctor Crespo inauguressin el comptador des de la Selva. L’1-3 ha estat el resultat amb què s’ha arribat al descans.

De l’ensurt al tercer de Nalo

Els gironins encara han escurçat més el marcador a la represa. Al minut i mig del segon temps, Crespo i Martos han tornat a ser protagonistes. Ara, l’assistència l’ha donada Crespo perquè el seu company marqués el segon gol del Lloret. El contracop ha estat clavat al del primer temps, però a l’altra porteria.

El neguit dels de Pujalte ha durat ben poc. Un penal a favor dels blaugranes ha servit perquè Reinaldo convertís el quart del Barça i el tercer en el seu compte particular.

El dorsal '57' blaugrana encara ha pogut eixamplar la seva estadística, però la falta directa que ha llançat (per la desena falta del Lloret) l’ha desviada Ferran Serra.

Amb més fortuna ha celebrat els seus 29 anys Mia Ordeig. De fet, el de Vic ha marcat el cinquè gol del seu equip gairebé de manera involuntària, perquè la pilota li ha tocat a la cuixa i ha acabat desorientant Serra.

El 2-6, però, ha estat amb més intenció. Ordeig ha sabut completar un contracop amb un toc de qualitat, deixant la pilota amb un cop de canell.

CH LLORET, 2
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 6

CH Lloret (1+1): Serra, Tibau, Rodri, Casalí, Lladó –cinc inicial– Crespo (1), González, Martos (1)

FCB Sorli Discau (3+3): Egurrola, Ordeig (2), Adroher, Borregán (1), Reinaldo (3) –cinc inicial– Páez, Teixidó, López

Gols: 0-1, Reinaldo, min. 11; 0-2, Reinaldo, min. 15; 0-3, Borregán, min. 17; 1-3, Crespo, min. 20; 2-3, Martos, min. 27; 2-4, Reinaldo (p), min. 31; 2-5, Ordeig, min. 38; 2-6, Ordeig, min. 47

Àrbitres: AlmeidaCarpelho (POR) i Tavares Lameiras (POR)