El Barça Sorli Discau ja és a ‘semis’ (6-1)

Hoquei patins

26.02.2010 23:06

Els homes de Ferran Pujalte han debutat a la Copa del Rei de Lloret’10 amb triomf. El gran clàssic de l’hoquei patins ha estat dominat pels blaugranes des del començament. El marcador de 6-1 n’és el millor exemple.

El Barça Sorli Discau ha superat el primer estadi, els quarts de final de la Copa. Una obligació si vol continuar amb opcions per aconseguir el títol. El Tecnol Reus ha anat a remolc dels blaugranes durant tot el partit.

Ara els homes de Ferran Pujalte ja es preparen per enfrontar-se al Roncato Patí Vic a les semifinals de dissabte. Serà a les 18.15 h a Lloret de Mar.

Amb les idees clares

Directes a porteria i defensant forts, els blaugranes han marcat el terreny des del xiulet inicial. Una empenta dins de l’àrea del defensor de Mia Ordeig sobre el blaugrana ha fet que l'àrbitre hagués de la assenyalar penal. El '7' del Barça no ha perdonat. D’aquesta manera s’ha obert el marcador.

Però podrien haver caigut alguns més perquè amb la intensitat de joc que ha tingut el Barça Sorli Discau tothom ha buscat el xut i ha treballat per trobar l’espai adient.

Les primeres rotacions de banqueta del Barça han estat clau perquè es pugués marcar el segon. I és que David Páez ha estat atent per donar un petit cop a la pilota al segon pal de la porteria de Trabal. El servei ha estat de Sergi Panadero, que ha creuat la pilota dins de l’àrea.

Però el Reus ha pogut enfilar el túnel de vestidors amb un 2-1. Mirko Bertolucci, que no ha convertit una falta directa uns segons abans, no ha perdonat en la rematada, que ha estat obra d'una transició quan faltaven dos minuts per al descans.

Reinaldo i Egurrola, excel•lents

untitled.JPGAls primers minuts del segon temps els blaugranes han continuat fent palès les seves sensacions. I les millors han estat les de Reinaldo García.

El defensa argentí ha sorprès Trabal amb un bon moviment a prop de la porteria reusenca. I aquí ha arribat el tercer del Barça. Però el quart ha trigat dos minuts. També Nalo ho ha vist clar i el 4-1 l’ha firmat ell.

Si en atac els blaugranes han treballat molt bé, en defensa han mantingut la sobrietat que els caracteritza. Aitor Egurrola ha salvat dos penals. El primer xutat per Jordi Molet i un altre per Albert Casanovas, que ha hagut de repetir. En tots dos casos, el porter blaugrana ha refusat els llançaments.

Contemporitzar el joc

Amb la tranquil·litat del 4-1, el Barça Sorli Discau ha sabut mantenir a ratlla el Reus. Egurrola ha pres la mida als del Baix Camp que, tot i provar-ho des de tots els angles, s’han trobat sempre amb el gran porter blaugrana.

Els de Pujalte, però, no ha refusat anar a porteria. I Mia Ordeig ho ha vist clar per córrer, atacar i batre per cinquena vegada Trabal. I la cirereta al darrer partit de quarts l’ha posat Lluís Teixidó. Ha estat el 6-1 final.

L'autor del primer gol, Mia Ordeig, en una acció del partit
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 6
TECNOL REUS DEPORTIU, 1

FC Barcelona Sorli Discau (2+4): Egurrola, Ordeig (1), Panadero, Borregán, Reinaldo –cinc inicial– Paéz (1), Adroher, López.

Tecnol Reus Deportiu (1+0): Trabal, García, Caldú, Páez, Mirko Bertolucci (1) –cinc inicial– Casanovas, Molet, Sandro Bertolucci.

Gols: 1-0, Ordeig (p), min 5; 2-0, Páez, min 11; 2-1, Bertolucci, min 23; 3-1, Reinaldo, min 27; 4-1, Reinaldo, min 30; 5-1, Ordeig, min 41; 6-1, Teixidó, min 47.

Targetes blaves: Sandro Bertolucci (REU) i José Luis Páez (REU); Jordi Adroher (FCB) i Ferran Pujalte (FCB).

Àrbitres: García i Garrote