Victòria abans de la Copa (10-1)

Hoquei patins

21.02.2010 14:04

Verònica Díez

El Barça Sorli Discau ha guanyat el HC Quevert per 10 a 1 en la quarta jornada de la Lliga de Campions d'hoquei patins. Els blaugranes es mantenen invictes en aquesta competició. Aquest ha estat l'últim partit abans d'enfrontar la Copa.

L'equip de Ferran Pujalte es retroba amb la victòria, després de caure la setmana passada a l'OK Lliga davant el Lloret. Un triomf important per als de Barcelona abans d'afrontar el torneig del KO.

Els catalans no han perdut el domini del partit en cap moment i no han deixat el seu rival crear pràcticament perill a la porteria defensada per Egurrola. Els blaugranes continuen manant a Europa.

Escalfant motors

2010-02-21_HOCKEY_16.JPGEl FC Barcelona i el Quevert han sortit forts a la pista. Carlos López i Lluís Teixidó han estat els encarregats de crear més ocasions de perill a l'àrea contrària. El duet perfecte, però que no ha estat capaç de fer passar la pilota sota els tres pals. Per la seva banda, el Quevert ha tingut com a homes més destacats en els primers minuts de joc a Minuzzi i López. Una jugada de combinació entre tots dos ha estat a punt de sorprendre el Barça en el minut set. L'agressivitat defensiva blaugrana ha anat a més i, a causa d'això, ha arribat el primer penal del primer temps, aquest a favor del conjunt visitant. Marcelo López l'ha llançat, però Egurrola l'ha parat.

Ja en el minut 10, Adroher no ha perdonat, ha robat una pilota al seu rival i ell sol ha recorregut la pista fins a situar-se cara a cara amb el porter contrari, que ha encaixat el primer gol del partit. Poc després, un altre contraatac del FC Barcelona ha estat a punt d'acabar en gol, però no ha estat fins que quedaven tres minuts per arribar al descans quan el Barça ha sumat una altra diana en el seu marcador personal. Carlitos ha fet el 2 a 0 des de la línia de penal.

Comença l'espectacle

2010-02-21_HOCKEY_13.JPGEl començament de la segona part ha estat impressionant. Servei de mig camp, deu segons i gol de Beto Borregán. Trenta segons després, Panadero superava Gelebart des de la banda esquerra. En el minut quatre ha arribat el cinquè per al FC Barcelona Sorli Discau de la mà de Reinaldo García. El Barça ha estat imparable en atac, i Borregán ha estat el líder indiscutible del grup. El blaugrana hoha  intentat en nombroses ocasions, però sense sort. També ho ha intentat el Quevert, però aquí ha aparegut sempre Octavi Tarrés per aigualir la festa. No han aconseguit marcar ni des del penal, des d'on han tingut diverses oportunitats gràcies al fet que els blaugranes han superat les deu faltes. Al final, victòria per 10 a 1.

Pluja de gols final

Com a colofó final, Mia Ordeig s'ha inventat dos llançaments letals que han deixat sense alè el porter rival. Carlos López, quan faltaven tres minuts per al final, i Adroher, que ha signat un hat trick, han marcat dues vegades cadascun els darrers gols del Barça. El gol de l'honor per als visitants l'ha marcat Minuzzi quan quedaven 39 segons per a l'acabament.

Pinya de celebració de l'equip. Fotos: Miguel Ruiz - FCB.
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 10
HC DINAN QUEVERT, 1

FC Barcelona Sorli Discau: Egurrola, Adroher, Teixidó, López, Reinaldo -cinc inicial-, Tarrés, Ordeig, Páez, Panadero i Borregán.

HC Dinal Quevert: Gelebart, Hamon, Minuzzi, López, Maturano -cinc inicial-, Erwann Morvan, Herve, LePolodec i Salardaine.

Gols: 1-0, Adroher, min 10; 2-0, Carlitos López, min 21; 3-0, Borregán, min  26; 4-0, Panadero, min 26; 5-0, Reinaldo, min 29; 6-0, Ordeig, min 43; 7-0, Ordeig, min 44; 8-0, Carlos López, min 47; 9-0, Adroher, min 48; 10-0, Adroher, min 49 i 10-1, Minuzzi, min 50.

Àrbitres: Ulrich i Ehlert.