Victòria consistent (6-0)

Hoquei patins

14.02.2010 14:02

El Barça Sorli Discau ha derrotat el Proinosa Igualada per 6-0. Tres gols abans del descans ja han encarrilat el triomf blaugrana, que ha estat completat amb tres gols més al segon temps. El Barça continua al colideratge de la Lliga, amb el Liceo.

La pressió exercida pel Coinasa Liceo no ha tret la son al Barça Sorli Discau. Els gallecs van fer la seva feina ahir a Riazor i aquest migdia els blaugranes han guanyat el Proinosa Igualada de manera folgada.

El primer equip d’hoquei està, a hores d'ara, en un nivell de joc esplèndid i així ho ha fet palès al Palau.

Directes a porteria

2010-02-14_FCB_SORLI_DISCAU_-_PROINOSA_IGUALADA_HC_006.jpgEn menys d’un minut de joc els homes de Ferran Pujalte ja han celebrat l’1-0. David Páez ha anat a barraca en el primer atac local i Balagué s’ha vist impotent per aturar l’obús del davanter argentí.

El ritme de patí en pista proposat pels blaugranes ha estat esgotador per al Proinosa Igualada, que ha estat arraconat a la seva àrea gairebé durant els primers 10 minuts de partit.

Així ha arribat el 2-0. I és que l’intercanvi de posicions entre els jugadors del Barça Sorli Discau ha provocat que la defensa igualadina arribés tard. Creus ha comès una falta dins de l’àrea sobre Mia Ordeig que ha estat penal, i Borregán l'ha convertit en el segon gol.

Joan Carles ha hagut de demanar temps mort per tallar la dinàmica de partit. Les explicacions del tècnic de l’Igualada han servit, si més no, per generar el primer problema a Aitor Egurrola, fins aquest moment espectador des de la seva porteria. Edu Fernández ha agafat un refús i li ha anat d’un pèl que no marqués.

També Borregán ha servit una pilota excel·lent a Panadero, però aquest no ha arribat a enganxar en condicions la pilota.

Sí que ho ha vist molt clar Jordi Adroher. I és que tot just sortir a la pista, substituint Beto Borregán, el gironí ha culminat la triangulació del seu equip, marcant el 3-0 quan faltaven sis minuts per arribar al descans.

L’Igualada ha disposat d’un penal a favor després que Marc Navarro caigués dins de l’àrea en un contracop visitant. David Busquets s’ha trobat amb l’infranquejable Egurrola. Baliu i Torner també han topat amb el porter blaugrana abans de la mitja part.

Mateixos paràmetres de joc

2010-02-14_FCB_SORLI_DISCAU_-_PROINOSA_IGUALADA_HC_010.jpgEl Barça ha sortit al segon temps amb la mateixa concepció de partit. I l’Igualada s’ha trobat en la mateixa situació, o sigui, a la defensiva.

I és que en atac els de l’Anoia no han pogut superar un Egurrola ni de penal, ni amb la repetició del mateix penal. Torner ha vist com en les dues ocasions el blaugrana ha aturat el llançament.

Mentre els igualadins han buscat com marcar, el Barça Sorli Discau ha aconseguit el 5-0. El quart ha estat obra d’Adroher després que els de Pujalte recuperessin una pilota refusada d’un contracop visitant. I el cinquè l’ha fet Ordeig en rematar al primer toc una pilota ben creuada.

Carlos López ha tingut el sisè a l’abast. Però el xut de penal de què ha disposat després d’una falta sobre Mia Ordeig l’ha refusat Balagué, que semblava contagiar-se de l’esperit d’Egurrola que, quan quedaven deu minuts per al final, ha tornat a aturar un nou penal. Però, un minut després, López, des del punt de falta màxima, ha clavat el 6-0, amb què s'ha tancat el marcador.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 6
PROINOSA IGUALADA, 0

FC Barcelona Sorli Discau (3+3):
Egurrola, Ordeig (1), Páez (1), Panadero, Borregán (1) –cinc inicial– Adroher (2), Teixidó, López (1), García.

Proinosa Igualada (0+0): Balagué, Navarro, Fernández, Busquets, Creus –cinc inicial– Baliu, Torner, Raja.

Gols: 1-0, Páez, min 1; 2-0, Borregán (p), min 10; 3-0, Adroher, min 19; 4-0, Adroher, min 32; 5-0, Ordeig, min 33 i 6-0, López (p), min 41.

Àrbitres: García i López Vega.

Incidències: Abans de començar el partit s'ha fet un minut silenci en memòria del pare del jugador del Proinosa Igualada, i exjugador de l’equip de 1a Catalana del Barça Sorli Discau, Joan Doncel.