Més a prop de l’objectiu (9-3)

Hoquei patins

16.01.2010 21:24

El Barça Sorli Discau ha sumat el tercer triomf a la Lliga europea i encarrila la classificació matemàtica per a la Final a 6. Els blaugranes han superat el Bassano per golejada.

Acabar com a primers de grup dóna la classificació directa a la final europea d’aquesta temporada. El Barça Sorli Discau es troba en una posició de privilegi quan ja s’han disputat les tres primeres jornades, o sigui, la primera volta de la competició regular. La victòria contra el Bassano ratifica els homes de Pujalte com a líder invicte i màxim golejador del grup C. Tot i que encara falten tres jornades per disputar el Barça ho té tot de cara per obtenir el bitllet directe a la Final a 6.

Instint de gol

2010-01-16_FCB_SORLI_DISCAU_-_BASSANO_001.jpgEl Barça Sorli Discau ha començat el partit buscant la porteria italiana. Els primers atacs locals han acabat amb xuts sense més conseqüències. Ara bé, els blaugranes ja han avisat el rival de les pretensions. Ordeig, Panadero i Borregán han firmat els ocasions més sonades, entre elles un pal del capità.

Poca estona més ha trigat el Barça en aconseguir superar Cunegatti. Al minut 7, Mia Ordeig ha completat una transició amb un xut ben col•locat des de la mitjà distància.

El mateix defensa ha treballat per recuperar una bola tres minuts després. Ordeig ha aguantat bé i ha rebut l’ajuda de Panadero, que ha rebut falta dins de l’àrea. Borregán ha marcat el segon blaugrana.

El marcador s’ha pogut ampliar una mica més durant la primera part però David Páez no ha pogut definir en tres ocasions pràcticament consecutives.

Aquesta situació de perill constant ha obligat el Bassano a demanar un temps mort. Però la represa ha fet pujar el 3-0. Amb una execució ràpida, Panadero que ha buscat el suport de Carlos López, per rematar la jugada.

A l’altra banda de la pista Aitor Egurrola ha tret de manera solvent una de les poques pilotes complicades que ha xutat el Bassano a punt d’arribar al descans, al qual s’ha arribat amb Adroher i Teixidó generant més problemes a la defensa italiana.

Un joc de continuïtat

2010-01-16_FCB_SORLI_DISCAU_-_BASSANO_002.jpgPoc ha canviat el panorama al segon temps. Carlos López ha estat letal en rematar una pilota en la primera acció d’atac ben jugada per Reinaldo García. I en combinació amb Nalo poc més ha trigat el mateix López en posar l’estick i deixar la pilota perquè la recollís Cunegatti amb el 5-0.

La defensa italiana no ha sabut com aturar el joc del Barça. Quan ha intentat replegar-se per evitar les incursions dins de l’àrea dels blaugranes, Jordi Adroher ha estat letal amb un xut des de lluny, el 6-0. També cal destacar els moviments de Reinaldo, que han afavorit el servei de pilotes.

Tot i que el Bassano ha pogut inaugurar el seu compte particular, amb gol del català Marc Pallarès, ràpidament Adroher i Mia han tornat a la càrrega.

Pujalte ha fet descansar Egurrola i ha donat els darrers cinc minuts per a l’Octavi Tarrés.

En aquest impàs, Filho ha sumat el segon del Bassano però Ordeig ha clavat el seu tercer gol, el novè de l’equip. El partit ha acabat amb el 9-3 de Pallarès.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 9
BASSANO HOCKEY 54, 3

FC Barcelona Sorli Discau (3+6): Egurrola, Ordeig (3), Páez, Panadero (1), Borregán (1) – cinc inicial – Adroher (2), Teixidó, López (2), García

Bassano Hockey 54 (0+3): Cunegatti, Antezza, Filho (1), Abalos, Zen – cinc inicial – Pallarès (2), Mastropierro, Peripolli

Gols: 1-0, Ordeig, min. 7; 2-0, Borregán, min. 10; 3-0, Panadero, min. 19; 4-0, López, min. 26; 5-0, López, min. 30; 6-0, Adroher, min. 33; 6-1, Pallarés, min. 35; 7-1, Adroher, min. 37; 8-1, Ordeig, min. 41; 8-2, Filho, min. 45; 9-2, Ordeig, min. 46; 9-3, Pallarès, min. 50

Àrbitres: Lopes i Serra