Recompensa merescuda (5-2)

Hoquei patins

12.01.2010 22:31

El Barça Sorli Discau acaba la primera fase amb victòria davant el Tenerife per 5 a 2. Amb aquest triomf, i gràcies a l'empat entre el Vic i el Liceu que encapçalaven la taula, els blaugranes són colíders de l'OK Lliga empatats amb els gallecs.

Partit de màxima agressivitat i tensió entre el FC Barcelona i el Tenerife. Després d'arribar al descans amb empat a 1, els homes de Ferran Pujalte han pitjat a fons l'accelerador i han posat contra les cordes el seu rival. La segona part ha estat un revulsiu per al Barça, que ha corregit les errades del primer temps i no ha deixat de buscar el gol a la porteria defensada per Nicoletti.

Buscant el gol

El FC Barcelona ha sortit concentrat a la pista i ben aviat s'ha apoderat de l'àrea contrària. Els blaugranes no han deixat d'intentar-ho, però sense sort. Per la seva banda, l'equip canari ha preferit esperar al darrere per sortir a la contra i intentar sorprendre els locals. Cap dels dos equips era capaç d'obrir el marcador, fins que David Páez no ha perdonat i en el minut 14 ha fet el primer per al seu equip (1-0). Això ha animat el Tenerife, que dos minuts després ha empatat el partit, mitjançant Marc Soler, el seu home més incisiu i el que més ocasions de perill ha creat a la porteria d'Egurrola.

Poc ha canviat la dinàmica de joc en els últims instants del primer temps. L'enfrontament s'ha tornat a igualar i cap dels dos equips ha estat capaç de marcar la mínima diferència.

L'altra cara del Barça

2010-01-12_FCB_SORLI_DISCAU_-_CEMENTO_TEIDE_002.jpgEls blaugranes han mostrat una cara ben diferent en el segon període. Molt més agressius en atac i amb una gran duresa defensiva, han anul.lat els homes del Tenerife. Als quatre minuts arribava el gol de Beto Borregán. El català ha robat una pilota i ell mateix ha batut el porter rival. Una vegada més, però, els de Mateo Ramón han igualat el marcador gràcies a Michelle Achilli. El FC Barcelona no ha estava disposat a perdonar més i, en el minut 11, ha desfet l'empat amb un gol de Carlitos López (3-2). Segons després, l'argentí ha tornat a marcar. Una passada de David Páez ha acabat al seu estic i ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

A dos minuts per al final, Achilli ha tingut l'oportunitat de retallar distàncies des de la línia de penal però no l'ha aprofitat. Qui sí que ha aconseguit marcar ha estat Reinaldo García, a 11 segons del final, per posar punt final al matx.

FITXA DEL PARTIT
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 5
CEMENTOS TEIDE TENERIFE, 2

FC Barcelona Sorli Discau: Egurrola, Páez, Panadero, Borregán, Reinaldo, cinc inicial, Ordeig, Adroher, Teixidó i Carlitos.

Cementos Teide Tenerife: Nicoletti, Coy, Soler, Ángel Rodríguez, cinc inicial, M.A Sánchez, Achilli i Costa.

Gols: 1-0, Páez (min. 14); 1-1, Soler (min. 16); 2-1, Borregán (min. 29); 2-2, Achilli (min.34); 3-2, Carlitos (min.39); 4-2, Carlitos (min.39); 5-2, Reinaldo (min.50).

Àrbitres: Vidal i Ribó.