Maduren a la pista

Hoquei patins base

17.12.2008 20:10

Els equips de la base del Barça Sorli Discau demostren amb bon joc i resultats que saben superar els compromisos setmana rere setmana. L’empat del de 1a Nacional i les victòries del Júnior, Juvenil i Infantil ho corroboren.

Els nois que entrena Àlex Segura van empatar a 0 amb l’Arenys, un partit que es va jugar dimarts. Els blaugranes van sumar un punt important contra un rival que ocupa les primeres places de la 1a Nacional Catalana. L’Arenys és cinquè amb 21 punts mentre que els blaugranes han aconseguit el vuitè punt de la temporada després de 10 partits disputats.

Comença la segona fase

Després d’acabar la primera fase de la competició, la segona s’ha encetat amb tres victòries.

L’equip júnior s’enfrontava als Sant Vicenç de Castellet, un rival força seriós en la pista, amb una defensa molt bona a nivell individual i amb potencial per sortir a la contra. El conjunt d’Edu Castro va haver de bregar fort. Al minut 6 Joan Vázquez va finalitzar un contracop en una molt bona triangulació de l’equip per posar l’1-0. Els blaugranes van desplegar un hoquei consistent i no van permetre el Castellet reaccionar. De fet, dos minuts després Ignasi Genís va fer pujar el 2-0.

A la represa, el Barça va continuar incrementant el ritme del joc. La millora defensiva, ajustant les ajudes, va anul•lar el rival. A cinc minuts per a la conclusió Vázquez va aprofitar un xut exterior de Marçal Cuenca per sentenciar.

El Juvenil va patir una mica més per sumar la primera victòria a la segona fase. Però ho va fer per 2-3 a la pista de La Garriga. L’equip blaugrana va començar fort, aconseguint un 0-2, tot i que el conjunt local no abaixava la guàrdia. Els blaugranes van saber jugar fins al final malgrat que La Garriga aconseguís el 2-3 cap a les acaballes del matx.
Així, els gols de Pol Castellví (penal), Pol Galbàs (falta directa) i Jordi Gavarra (un bon remat) van ser vàlids.

I els més petits del planter no afluixen. Tot i que els va costar arrencar, a mida que passaven els minuts el seu hoquei va ser fluid i efectiu. Un 0-12 final contra el Masquefa va ser el debut a la segona fase. L’actitud del conjunt va ser molt bona. Els golejadors van ser els següents: Martínez (2), Julià (3), Ignasi (4), Yepes (1), Genís (1) i Nil (1).