Un punt per dependre d’ells mateixos (2-2)

Hoquei patins

13.12.2008 23:12

El Barça Sorli Discau ha sumat un punt al Città di Valdagno que permet als blaugranes dependre d’ells mateixos per classificar-se per a la Final a Vuit europea. Els dos gols del Barça, obra de Paéz i Borregán, a la primera part els ha anul·lat Raed.

El primer equip d’hoquei patins ha obtingut un punt en la tercera jornada de la Champions League. Els homes de Quim Paüls havien viatjat fins a Itàlia amb la intenció de, com a mínim, puntuar. Tot i que el partit s’ha encarrilat ràpidament a favor del Barça, amb un 1-2 al descans, el gol de rebot d’Osvaldo Raed, vell conegut a l’OK Lliga, a 5 minuts per a la conclusió ha fet parar el joc als blaugranes per assegurar el punt.

El Barça, amb criteri

El partit al Città di Valdagno ha començat amb dos equips molt ben posicionats. El respecte mutu entre les dues plantilles l’ha trencat l’equip visitant amb un hoquei més vibrant i de qualitat. Les ganes d’agradar del Barça Sorli Discau han ofert les primeres accions de perill.

Al minut 12 de la primera part David Páez ha completat una jugada d’estratègia a la perfecció. Amb un xut de cullera, l’argentí ha batut Puzzella.

Però els homes de Paüls han mantingut la intensitat. I sis segons després, Borregán ha superat el porter italià per segon cop només treure de mig camp i amb un xut ras creuat, també de cullera.

Raed empata

Tot i el domini blaugrana, Osvaldo Raed, un dels jugadors que van destacar a l’OK Lliga pel seu olfacte golejador, ha estat capaç d’aprofitar una errada defensiva blaugrana i de fer bona una passada de Carlos Nicolía, un altre dels jugadors incisius d’aquest Valdagno.

Amb l’1-2 s’ha arribat al descans.

El segon temps ha ofert un domini aclaparador dels blaugranes. La mala fortuna ha fet que en fins a cinc ocasions el Barça Sorli Discau acabés els xuts en pals i, en altres, al casc de Puzzella.

No obstant això, Osvaldo Raed ha tornat a destacar. A 5 minuts i 28 segons per acabar el matx, el dorsal 88 del Valdagno ha estat capaç de rematar gairebé sense mirar un xut mal llançat per un company. El rebot ha acabat creuant la meta d’un Egurrola que, malgrat els dos gols encaixats, ha tornat a fregar un partit excel·lent.

Amb un ull al cronòmetre, el conjunt català ha donat per bo el resultat i al temps restant s’ha decidit aturar el joc i consumir els segons.

Als blaugranes els va bé

L’empat a dos fa que tant el Barça Sorli Discau com el Valdagno sumin quatre punts i continuïn per darrere del Vic.

Els blaugranes tenen al seu abast la classificació per a la Final a Vuit, ja que poden decidir-la al Palau. Amb els hipotètics triomfs amb Valdagno i Iserlohn, el Vic i el Barça serien els dos equips classificats del grup A. Tot i això, els de Paüls poden assegurar l’accés a la final europea si guanyen el Vic a domicili.