Satisfacció per la feina ben feta

Hoquei patins

09.12.2008 22:31

El Barça Sorli Discau ha aconseguit una victòria necessària per mantenir les opcions d’acabar com a primer classificat la primera volta de l’OK Lliga.

Derrotar el Güell Voltregà ( 5-1 ) ha necessitat de dosis de bon joc i paciència. “Hem començat bé el partit però hem patit una petita davallada que ha fet que el Voltregrà s’avancés”, ha explicat Quim Paüls després del partit. Per al tècnic del Barça Sorli Discau els seus homes han sabut reaccionar bé i ràpidament. Però ningú no ha estat tranquil fins “el 4-1”. Aleshores els blaugranes ja han trencat el matx i s’han assegurat els tres punts bàsics, sobretot al Palau.

“Nosaltres veníem a fer el nostre joc. Estic content perquè hem estat bé en moltes facetes del partit però quan véns aquí, al Palau, i jugues contra el Barça saps que en dos minuts et poden matxacar, com ha passat”, ha reflexionat Ricard Muñoz, l’entrenador del Güell Voltregà i, a l’hora, un dels responsables de la Masia blaugrana.

Dissabte, la gran prova

El Barça Sorli Discau pren alé de cara a la gran cita que tenen aquest dissabte. “Guanyar el Valdagno és bàsic per a nosaltres”, explica Paüls. I és que el primer equip d’hoquei necessita guanyar a la pista italiana per encarrilar la classificació per a la Final a Vuit de la Champions League.

De fet, els blaugranes se centren des de ja en el partit europeu.
El Vic no afluixa
La major part de la jornada 14 de l’OK Lliga s’ha jugat aquesta nit. El Roncato Patí Vic, que perdia al descans per 1-0 a Les Comes contra el Proinosa Igualada, ha acabat guanyant per 1-4. Els de Ferran Pujalte acumulen els mateixos punts que el Barça Sorli Discau però el diferencial de gols beneficia una mica més als blaugranes. Ara el Barça ha marcat un gol més que els de la Plana i també han encaixat dos gols menys.