Paüls: "Hem estat molt disciplinats"

Hoquei patins

06.12.2008 20:32

La victòria del Barça Sorli Discau contra el Liceo denota el bon treball i la progressió de l’equip de Quim Paüls. Els blaugranes han estat seriosos sobre la pista.

En un partit excepcional d’hoquei patins, el Barça Sorli Discau i el Coinasa Liceo han ofert un bon espectacle esportiu ( 0-3 ). Els blaugranes, però, han estat els que han agafat el control del matx. El gol de la primera part ha encarrilat l’enfrontament. L’entrenador blaugrana, Quim Paüls, ha felicitat tots els seus homes per la gran tasca realitzada.

“Hem estat molt bé en defensa. Hem estat molt disciplinats des del començament. El fet d’avançar-nos en el marcador ens ha col·locat un pas per endavant. En un duel entre els dos millors defensors de la temporada, el 0-1 i impedir que el Liceo empatés han facilitat el nostre objectiu”, ha explicat el de Terrassa.

Quim Paüls ha valorat com el seu equip ha pres el domini del joc veient que els gallecs no aconseguien empatar: “A la segona part hem aconseguit decantar el partit. Amb el 0-2, el Liceo s’ha vist obligat a arriscar. Això ha permès que poguéssim marcar el 0-3.”

La desena victòria barcelonista a l’OK Lliga torna el Barça Sorli Discau a la primera posició. El Roncato Patí Vic, també amb deu victòries, queda segon, per diferència de gols a favor i en contra.
Paüls: “Hem estat molt disciplinats“
Egurrola, excel·lent
Aitor Egurrola ha jugat els 50 minuts de partit. El porter del Barça Sorli Discau ha tornat a tenir una actuació superba. “L’Aitor ha estat espectacular”, ha afirmat Paüls després del matx.

Egurrola ha pogut recuperar-se a temps després de la menistitis que va patir ara fa dues jornades contra el Grup Castillo Lleida al Palau. Comptar amb tota la plantilla ha servit de revulsiu moral per al Barça Sorli Discau.