Ple total

Hoquei patins base

11.11.2008 14:39

Ple total

Amb tots els equips de l’hoquei patins base en competició, el Barça Sorli Discau ha tancat una jornada amb quatre victòries. O sigui, 100% de triomfs.

Des de l’Infantil, que manté un ritme demolidor, fins al Sènior B, els quatre equips de la base del Barça Sorli Discau han pogut celebrar una jornada d’èxits. A més, fins i tot el Juvenil, que va disputar partit ajornat amb el Cornellà, el va guanyar (1-4). Els nois de Juan Antonio González van guanyar el Sant Cugat a domicili (2-3) a la quarta jornada, resultat que manté el Barça líder invicte del grup F del Campionat de Catalunya.

Correctiu al Vilanova

Els infantils no perden la iniciativa i aprofiten les seves opcions al màxim. Contra el Vilanova van intentar millorar el seu joc, tot i que el rival no va poder ajudar molt. La diferència de nivell entre tots dos conjunts es va fer evident des del començament. Tot i això, els del Garraf van intentar plantar cara, cosa a agrair.

Els nois que entrena Francesc Linares guanyaven al descans per 6-0. Al final van completar un parcial de 8-1. Els golejadors van ser els següents: Yepes (1), Nil (1), Ignasi (6), Julià (3), Martínez (2) i Pau (1).

El Barça Sorli Discau és primer classificat del grup C del Campionat de Catalunya amb 6 victòries i cap derrota.

S’imposen al Bell-lloch

Important victòria de l’equip de 1a Nacional Catalana contra el Bell-lloch per 7-1. L’equip que entrena Àlex Segura va sumar el tercer partit sense perdre. A més, l’efectivitat golejadora està sent important (20 gols a favor).

Tot i això, el partit de la jornada 7 va ser complicat. Als blaugranes els va costar molt entrar en joc i agafar un bon ritme de partit. A més, al minut 5 de partit, una bola penjada des de la mitja pista va suposar el 0-1. Però el Barça no es va posar nerviós. Amb bon criteri, els nois van jugar amb l’objectiu de no cometre més errades. El resultat va ser l’empat a un amb un xut des de fora que Joan Vázquez va aconseguir introduir.

Amb la confiança del tornar a començar, el Barça va poder arribar al descans capgirant el marcador. A falta de dos minuts per tancar la primera part, Marçal va fer un xut creuat i la pilota va entrar per l’escaire.

A la segona part, el Bell-lloch va augmentar la intensitat defensiva. Els blaugranes van aconseguir adaptar-se a la nova disposició a la pista. En una jugada ràpida de combinació, el rebuig d’un xut va quedar mort i va entrar el 3-1. El rival va haver d’arriscar per intentar equilibrar el partit. Això va propiciar contracops del Barça que van acabar amb gols. Al final, 7-1.

El segon equip del Barça Sorli Discau puja de mica en mica a la classificació. Ja són dues victòries, un empat i quatre derrotes.