Tres gols i tres punts (0-3)

Hoquei patins

01.11.2008 19:29

El Barça Sorli Discau ha guanyat per 0-3 el Vilanova l’Ull Blau a domicili. Els blaugranes han obert el marcador al segon temps. Mia Ordeig i Borregán, per partida doble, han estat els autors dels gols del triomf en la vuitena jornada de l’OK Lliga.

El primer equip d’hoquei ha saldat amb victòria un partit complicat contra el Vilanova. Tot i que fins a la segona meitat no han arribat els gols, els blaugranes han mantingut un cert control del partit en els moments més complicats.

Hoquei control

A diferència del darrer partit jugat al Palau contra el Proinosa Igualada, tant el Vilanova com el Barça han plantejat un partit seré. Els primers compassos han incidit en el joc de control, sense renunciar, això sí, als possibles contracops.

Tot i això, les transicions ofensives més ràpides han estat resoltes per les dues porteries. La corpulència i tècnica de David Arellano han servit per evitar el gol a xuts de Alberto Borregán, David Páez i Mia Ordeig, en uns primers intents. A l’altra banda, Egurrola ha resolt jugades compromeses com, per exemple, un xut de Roger Rocasalbas que l’afició vilanovina ja cantava com a gol. Això ha passat al minut 13 de partit.

Reactivació

Donat que els intents per obrir el marcador no han estat possibles des d’un plantejament més pausat, els dos equips han apujat les revolucions de mica en mica. Després d’un minut de temps mort sol•licitat per Josep Lluís Del Riu, l’entrenador del Vilanova, i fets els canvis oportuns a les dues banquetes, les forces han generat algun oportunitat més clara.

Carlos López ho ha provat sol i en combinació amb David Paéz. Arellano ha impedit celebrar el primer gol blaugrana.

També ha tingut el seu moment el conjunt local i tampoc hi ha hagut èxit.

D’aquesta manera s’ha arribat al descans.

Arrenca el Barça

Amb la sortida del vestidor el Barça Sorli Discau ha marcat el 0-1. No han transcorregut ni dos minuts del segon temps que David Paéz ha creuat la pilota cap a Mia Ordeig i aquest l’ha colat al fons de la xarxa. Cal recordar que el de Vic s’havia perdut els dos darrers partits per unes molèsties que arrossegava al turmell.

Més intensitat

A partir d’aleshores, el Vilanova ha intentat intensificar el seu joc. Amb el suport, sobretot sonor, de la grada, els locals han lluitat per empatar, sense fortuna. Julivert i Boira han jugat plegat en una de les accions que més perill ha creat al Barça. Ja s’havia arribat al minut 37 de partit.

Però els blaugranes no s’han quedat enrere. Sergi Panadero ha xutat des de lluny, però la pilota ha picat al cos d’Arellano.

No obstant això, ha estat Alberto Borregán el que ha marcat el 0-2 i 0-3 en un minut de diferència. El capità ha sorprès Arellano en un xut a la contra. I 60 segons després Beto ha aixecat tímidament la bola, l’ha fet rebotar al terra i aquesta ha passat per sota del porter del Vilanova sense que ningú se n’adonés.

A manca de cinc minuts per acabar el partit, el Barça ja ha assegurat els tres punts que buscava a Les Casernes.