Remuntada i triomf (2-4)

Hoquei patins

14.10.2008 22:32

El Barça Sorli Discau ha guanyat per 2-4 el Cemex Tenerife a domicili. Els blaugranes han pogut superar un 0-2 en contra aconseguit per Vergés i Pujadas als quatre minuts de joc. Carlitos, Panadero, Masoliver i Borregán han sentenciat.

Quim Paüls i els seus homes faran un miniparèntesi a l’OK Lliga amb el lideratge confirmat. Divendres que ve el Barça Sorli Discau debutarà a la Lliga europea. Abans, però, tenia el compromís amb el Cemex Tenerife, que ha sabut resoldre amb un 2-4 final.

La rebuda a Tenerife ha estat contundent. En menys de quatre minuts de joc els de Mateo de Ramon ja guanyaven per 2-0. Gerard Vergés, format al planter blaugrana i jugador del Barça fins la temporada passada, i l’exjugador del Vic Quim Pujadas, han deixat fred el rival. Les dues primeres accions de partit han estat plenament efectives per al Tenerife. El primer contracop dels insulars ha anat al pal de la porteria defensada per Egurrola. Vergés ha caçat el refús i ha marcat l’1-0.

A continuació una bona passada interior l’ha pescat Pujadas i aquí ha arribat el 2-0.

Reacció immediata

Però poc més ha permès el FC Barcelona Sorli Discau. Tot i que li ha costat obrir la llauna, els de Quim Paüls han començat a treballar al seu ritme. Fins que ha arribat el gol. Al minut 17 Carlitos López ha sumat el 2-1 en una jugada que ha culminat amb un xut a la mitja volta.

Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Més efectivitat

A la represa els blaugranes han mantingut la línia de treball. Les coses s’han fet bé. I l’empat l’ha aconseguit Miquel Masoliver en una bona jugada de Sergi Panadero. Maso ha rematat al segon pal una acció excepcional del seu company.

Sis minuts després Panadero ha culminat la seva tasca en una jugada també de llibre. El davanter ha fet un mig gir i ha superat Nicolleti des del punt de penal.

Mentre que el Barça creixia sobre la pista, el Tenerife evidenciava cansament. I el 2-3 no ha ajudat gaire els locals a reaccionar.

Finalment, Alberto Borregán ha tancat el marcador a pocs segons per a la conclusió. El capità ha fet bona una jugada de Masoliver.

El primer equip d’hoquei patins ja suma 16 punts a l’OK Lliga després de sis jornades, amb cinc victòries i un empat.

CEMEX TENERIFE, 2
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 4

Cemex Tenerife (2+0):
Nicolleti, Vergés (1), Burgoa, Alen, Pujadas (1) –cinc inicial–, Ferrer, Ordóñez, Rodríguez.

FCB Sorli Discau (1+3): Egurrola, Ordeig, Panadero (1), Páez, López (1) –cinc inicial–, Masoliver (1), Teixidó, Borregán (1).

Gols: 1-0, Vergés (2’); 2-0, Pujadas (4’); 2-1, López (17’); 2-2, Masoliver (37); 2-3, Panadero (43’); 2-4, Borregán (50’).

Àrbitres: Sandoval i Rubio.