Estrenes amb gols

Hoquei patins base

01.10.2008 14:01

Els equips del planter del Barça Sorli Discau ja han arrencat. El Junior, Juvenil i Infantil van començar forts, amb golejades. Només l’equip de 1a Nacional catalana va perdre, per la mínima, contra el Taradell.

Comença la nova temporada en l’hoquei patins base. I els equips barcelonistes ho van fer amb bones sensacions. Només el segon conjunt del Barça Sorli Discau va caure com a local contra el Taradell per 1-2. Aquesta primera derrota en la temporada, situa els blaugranes en la 15a posició.

Tres golejades

Respecte dels altres equips del planter, el debut va oferir bones sensacions. L’equip junior, que jugava amb els absències de Carles Grau –porter fitxat aquest any procedent del Lloret i que, a hores d’ara, està jugant l’Europeu junior amb la selecció espanyola a Wuppertal – i de Xavi Barroso, per lesió, va golejar l’Igualada per 10-0. Els nois que entrena Eduard Castro van arribar al descans amb un marcador contundent (7-0). Per això al segon temps l’equip es va dedicar a millorar defensivament i a aplicar conceptes que els poden servir de cara a la temporada.

Castro va fer jugar tots els convocats. Campor, Rosa, Vergés, Ferrer i Genís, de titulars; Vázquez, Cuenca i Carrara en les rotacions en què també va entrar el porter del juvenil Sergi Gallart.

Aquest cap de setmana, el Barça Sorli Discau junior visita la pista del Reus Deportiu, a la segona jornada de Lliga.

Pel que fa al juvenil, el triomf del Barça va ser a domicili contra el Vilanova l’Ull Blau per 0-5. Aquest resultat col•loca els blaugranes líders del grup F. A la pròxima jornada els blaugranes debuten com a locals contra el Sant Cugat. L’equip vallesà també va guanyar a la primera jornada per 5-3 contra el Cornellà.

I els més menuts de la base van derrotar per 8-1 el Flix. Els de Francesc Linares van guanyar el campió d’Espanya i de Catalunya 2008 a la categoria aleví.

Amb una sortida molt tancada en defensa del Flix, el Barça va dur el protagonisme ofensiu. Però als blaugranes els va costar molt trobar la porteria. En el moment en què les triangulacions van començar a rodar amb ritme, aleshores van arribar els gols. Al descans el resultat ja era de 4-0.

A la segona part, el joc barcelonista va ser molt més fluid i els gols van continuar caient. La diana del Flix va ser un error en un rebot defensiu.

A la segona jornada el Barça Sorli Discau infantil jugarà contra el Vilanova a la pista de l’equip del Garraf.