A quarts com a primers de grup (4-2)

Hoquei patins

24.09.2008 20:07

Sònia de Alba / Cristina Collado

El Barça Sorli Discau s’ha classificat per als quarts de final del Mundial de Clubs com a primer del seu grup després d’imposar-se amb contundència el Petro Luanda per 4 gols a 2.

Després de la sorpresa inicial de l’empat contra el Barcelos (0-0) , el Barça Sorli Discau va recuperar el seu olfacte golejador davant el Centro Valenciano (0-4) i l’ha mantingut aquest vespre davant el Petro Luanda. Els de Quim Paüls s’han imposat els angolesos per 4 gols a 2 i s’han classificats per als quarts de final del Mundial de Clubs com a primers de grup . El pròxim divendres jugaran contra l’Oliveirense, segon classificat del grup D, el segon partit dels quarts de final. Serà també a Reus a partir de les 18:00 h.

Domini inicial

El Barça Sorli Discau ha començat el partit amb autoritat. Als dos minuts, Miquel Masoliver inaugurava el marcador, i dos minuts després, Alberto Borregán ampliava distàncies. Amb aquesta avantatge en el marcador, els blaugranes han abaixat una mica la seva intensitat i això ha permès el Petro Luanda tenir més possessió de la bola, tot i que no han arribat a crear cap ocasió clara. I menys encara quan Masolver ha fet el tercer. Amb el resultat de 3-0 s’ha arribat al descans.

El Petro Luanda desperta

A la segona part, els angolesos han sortit molt forts. Octavi Tarrés, que ha defensat en aquest tercer partit la porteria blaugrana, ha tingut molta feina en aquests 20 minuts. Després de diverses arribades amb perill a l’àrea del Barça Sorli Discau, Cardoso ha sumat el primer per al seu equip després d’una jugada de combinació amb Cristal. Era el minut 26 de partit.

Tres minuts més tard, l’àrbitre ha xiulat penal a favor dels angolesos. Maturano ha estat l’encarregat de picar la pena màxima, però Octavi Tarrés l’ha desviat. Un minut més tard, però, el mateix jugador arreglava la seva errada fent el segon gol. El marcador mostrava 3-2 a falta de 10 minuts per al final.

Sentència del capità

En aquest moment, el tècnic Quim Paüls ha demanat temps mort. La conversa amb l’entrenador blaugrana ha sorgit efecte ja que el Barça Sorli Discau ha començat a recuperar el control del partit. Ha estat el moment perquè una figura com la del capità, implantés la seva autoritat dins la pista. En una jugada individual per darrera la porteria del Petro Luanda, ‘Beto’ Borregán ha inventat el gol que els ha acabat donant la victòria.

Tot i el 4-2 en el marcador, l’equip rival ha lluitat fins l’últim moment. A falta de 27 segons per al final, Cristal ha protagonitzat una bonica jugada individual girant-se sobre si mateix al punt de penal, però Tarrés ha frustrat el que podria haver estat l’últim gol del partit.

FCB SORLI DISCAU, 4
PETRO LUANDA, 2

FC Barcelona Sorli Discau: Tarrés, Borregán, David Páez, Panadero i Masoliver –cinc inicial- Teixidó, Carlitos i Mia Ordeig

Petro Luanda: Quiteque, Jorge Maturano, Caxe, Cristal i Silva –cinc inicial-, Cardoso

Gols: 1-0, Masoliver (2’); 2-0, Borregán (4’); 3-0, Masoliver (13’); 3-1, Cardoso (26’); 3-2, Maturano (30’); 4-2, Borregán (35’)

Àrbitres: Lambiras i Pinto