Primera victòria a Vigo (4-2)

Hoquei patins

18.09.2008 20:58

El Barça Sorli Discau ha guanyat el Concepción de l’Argentina per 4-2. Els de Quim Paüls han dominat gairebé tot el partit i s’han refet de la derrota de la primera jornada.

Tot i que ja no pot optar al títol, l’objectiu del Barça Sorli Discau és continuar la preparació de l’equip. En aquest sentit, el partit contra el Concepción ha estat un bon test. I és que s’enfrontaven el campió europeu (el FC Barcelona) i el d’Amèrica (el Concepción).

El primer equip d’hoquei ha inaugurat el marcador mitjançant Borregán als tres minuts de joc. Tot i que el domini ha estat blaugrana, sí que és cert que els sud-americans han aprofitat algunes badades per demostrar la seva qualitat. Així, tres minuts després Bueno ha empatat el matx.

Abans d’arribar al descans Carlitos López ha marcat el 2-1, que ha servit per enfilar el camí als vestidors.

A la represa Salinas ha tornat a igualar el marcador. Però el Concepción ja no ha tingut més possibilitats de batre Octavi Tarrés, el porter del partit, tal com ja ho va ser contra el Juventude de Viana . El Barça ha estat més atent en totes les facetes del joc.

David Páez ha desequilibrat l’electrònic a l’equador de la segona part i Carlitos López ha estat una altra vegada molt hàbil a les acaballes del període, i ha deixat el 4-2 definitiu.

Content amb l’evolució

quim_pauls_a_Vigo.jpgL’entrenador del Barça Sorli Discau, Quim Paüls, ha reconegut la satisfacció amb el joc del seu equip. “Hem controlat sempre el partit, tot i que ells han aprofitat algun contraatac per agafar-nos per sorpresa.” Pel tècnic barcelonista la victòria ha estat “justa”.

Esperant rival

El FC Barcelona Sorli Discau tornarà a jugar dissabte (12.30 h) en la final pel cinquè i el sisè lloc. El rival sortirà de les eliminatòries entre Porto-Liceo i Follonica-Benfica. Els dos perdedors d’aquests partits jugaran entre ells. Qui guanyi serà el rival blaugrana.
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 4
CONCEPCIÓN, 2

FCB Sorli Discau (2+2):
Tarrés, Ordeig, Páez (1), Panadero, Borregán (1) –cinc inicial–, Masoliver, López (2), Teixidó.

Concepción (1+1): Ariel, Bueno (1), Navarro, Rochetti, Fuentes –cinc inicial–, Luis, Rodríguez, Paulo Martín, Salinas (1).

Gols: 1-0, Borregán (3’); 1-1, Bueno (6’); 2-1, Carlitos (22’); 2-2, Salinas (29’), 3-2, Páez (34’); 4-2, López (48’).

Àrbitres: López i Martin.