Ordeig torna a marcar

Hoquei patins

26.07.2008 12:54

Mia Ordeig va tornar a marcar en el partit que va jugar divendres la selecció estatal contra la francesa en el partit de semifinals del Campionat d'Europa 2008. Espanya va guanyar 3 a 0 i jugarà aquest dissabte la final davant Portugal.

El combinat estatal no ho va tenir fàcil per guanyar França. Dos gols consecutius de Pedro Gil als set i als nou minuts de començar el primer període respectivament, van donar un clar avantatge a la selecció espanyola. Mia Ordeig va sentenciar el partit amb el 3 a 0 en el minut 16. La selecció francesa va reaccionar amb el tercer gol espanyol i no va permetre que el seu rival marqués cap gol més. La seva dura defensa i una gran actuació del seu porter van dificultar el joc dels homes de Carlos Feriche.

Ara l'objectiu és guanyar Portugal i aconseguir el cinquè títol europeu consecutiu.

El seu cinquè gol

Amb el gol davant França, Mia Ordeig ja en suma cinc en aquest campionat europeu. El seu primer gol va arribar en el partit de la fase prèvia contra França. Aquest mateix dia Ordeig va fer tres dianes. El quart gol va ser davant Alemanya, quan el conjunt estatal va guanyar per 6 a 0 en els quarts de final. Amb això, Ordeig s'ha convertit en un dels màxims golejador sde l'equip de Carlos Feriche.