Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


"No s'ha pensat en el Barça, sinó en l'hoquei"


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

14.06.2009 14:25

"No s'ha pensat en el Barça, sinó en l'hoquei"

Sònia de Alba


Des de la perspectiva del Barça Sorli Discau, la supressió del play-off a l’OK Lliga ofereix unes alternatives que s’han de provar en benefici de l’esport. Pel secretari tècnic blaugrana, Quim Paüls, “no s’ha pensat en el Barça sinó en l’hoquei”.


El Barça Sorli Discau és del parer que els canvis en el format de competició a l’OK Lliga per a la temporada 2009/10 són per afavorir la competitivitat i millorar l’hoquei patins.

“No s’ha pensat en el Barça sinó en l’hoquei”, assegura Quim Paüls, el secretari tècnic blaugrana, que considera que l’OK Lliga està preparada per assumir una Lliga regular més forta i en què tots els equips estiguin capficats fins a la darrera jornada. 

Aspectes que cal corregir

El model vigent fins aquesta temporada en l’OK Lliga, amb una fase regular de tots contra tots i posteriorment la lluita pel títol amb un play-off entre els vuit millors equips, preveia “alguns inconvenients”, segons els responsables del FC Barcelona Sorli Discau.

“Segons com anava la competició, hi havia equips que aquest format els suposava un càstig perquè des del mes de març, per exemple, ja no s’hi jugaven res. A més, la competició podia quedar distorsionada per aquest motiu perquè hi havia conjunts que optaven per fer jugar més júniors”, analitza Quim Paüls. Pel secretari tècnic del Barça Sorli Discau, el dilema era posar “un play-off tant pel títol com per la permanència o treure’l”.

“En aquest cas s’ha optat per eliminar les eliminatòries i ho hem de provar”, continua Paüls, que també considera una bona idea el sorteig del calendari condicionat .

“No s'ha pensat en el Barça, sinó en l'hoquei“
Més interès
La supressió del play-off a l’OK Lliga, el canvi de format a la Copa d’Europa amb una Final a 6 i el play-off de la Copa del Rei fa que els equips s’hagin de concentrar en diferents moments de la temporada en reptes diversos.


Comparteix a

Notícies Hoquei

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana