Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Reinaldo: el relleu de Masoliver


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

09.06.2009 12:39

Reinaldo: el relleu de Masoliver

Sònia de Alba


El defensa argentí Reinaldo García ocupa la plaça que deixa la baixa de Miquel Masoliver. García intentarà créixer com a jugador al Barça en les tres temporades que ha firmat amb el primer equip d’hoquei patins.


“A mi m’agrada molt organitzar el joc. Això és el que crec que puc aportar. I faré tot el possible per aprendre dels meus companys i demostrar-los què puc aportar jo”, comenta Reinaldo García, cofoi per integrar-se al Barça Sorli Discau .

El jugador argentí, nascut el 15 de gener del 1983 a San Juan (Argentina), ha fet realitat un somni per a ell. Complint la tradició d’un país amant del futbol, Reinaldo no en podia ser una excepció: “El Barça és un club enorme, molt conegut a tot el món, sobretot pel futbol. És un orgull poder representar els colors del Barça i tot el que representa”.

Un viatge transatlàntic molt satisfactori

presentacions_hoquei_x6x.jpgSan Juan és el bressol mundial de l’hoquei. I Reinaldo es va contagiar des de ben petit de la flaire d’aquest esport. Als 7 anys va començar a jugar al Club Rivadavia de la seva ciutat natal per impressionar els responsables de l’Olimpia, un dels equips amb més tradició internacional, un any després.

Des de l’edat de mini fins als 18 anys, els èxits esportius en aquestes categories inferiors van anar arribant un darrere l’altre.

La temporada 2001/02 el Porto va interessar-se per Reinaldo i va ser amb el club portuguès que el seu nom va començar a ser conegut arreu d'Europa. Amb sis Lligues portugueses consecutives en les sis temporades en què hi va jugar, el Porto també va assolir una fita històrica.

Amb el declivi de l’hoquei a Portugal i amb una OK Lliga molt forta, el Liceo va poder fitxar-lo. Això va ser la temporada 2007/08. Durant els dos darrers anys Reinaldo García ha militat al club gallec i s'ha consagrat com un dels millors jugadors defensors, qualitat que no ha passat inadvertida al FC Barcelona per apostar per l’argentí.

Perfil

Reinaldo García és un jugador físic, molt fort al darrere i amb les característiques d’un bon defensor. L’exjugador del Liceo és un molt bon patinador i un jugador a qui li agrada molt conduir la pilota. 

En clau defensiva, el defensor l’argentí és capaç d’anul•lar el davanter contrari. La bona conducció amb la pilota fa que pugi línies, es converteixi en un mig i s'incorpori a l’atac amb solvència i perillositat.
Reinaldo: el relleu de Masoliver
El palmarès
FC Porto
2 Subcampionats Copa d’Europa (2003/04, 2004/05)
6 Lligues Portugueses (2001/02, 2002/03, 2003/04, 2004/2005, 2005/06, 2006/07)

HC Liceo
1 Subcampionat OK Lliga (2008/09)

Selecció argentina
1 Copa Amèrica Argentina
1 Subcampionat Mundial Califòrnia-EUA (2005)


Comparteix a

Notícies Hoquei

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana